Citrona-medus vistas krūtiņa. Līdz šim, labāk pagatavotā vistas fileja ko esmu ēdusi!

00

Aptuvenais pagatavošanas ilgums ir 45 minūtes.

Sastāvdaļas 4 – 6 porcijām:

4 vistas filejas (katrs vistas filejas gabaliņš apmēram 200 g)

2 ēdamkarotes šķidrā medus

2 citroni

2 ēdamkarotes olīveļļas

sāls un malti melnie pipari pēc garšas

LASI VĒL: Visgaršīgākā vistas fileja “Pārsteigums”. Lieliskas vakariņas bez liekiem tēriņiem un pūlēm

Pagatavošana:

Sajauciet kopā medu, olīveļļu, sāli, piparus, viena citrona sulu un tā miziņu.

Vistas fileju lieciet cepamajā pannā, pa virsu uzlejiet citrona un medus maisījumu, vienmērīgi izlīdzinot to pa visu vistas gaļu.

Lieciet cepamo pannu cepeškrāsnī, kas jau uzsildīta līdz 180 grādiem. Ik pa laikam uzlejiet pa virsu medus un citrona maisījumu. Gatavot nepieciešams 35 – 40 minūtes, lai vista kļūst zeltaini brūna, bet mērce būtu izgarojusi teju pilnībā.

Izņemiet gatavo vistas gaļu no cepeškrāsns un atdzesējiet to.

Sagrieziet fileju šķēlītēs un pasniedziet kopā ar citrona šķēlītēm.

Labu apetīti!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru