Lūk, kā atbrīvoties no kārpām,pigmentācijas plankumiem, dzimumzīmēm un papillomām!

Papiloma

Ābolu etiķis

Divas reizes dienā lieciet pie papilomas skartās vietas vates tamponiņu, kas iepriekš izmērcēts ābolu etiķī. Pēc 2 – 4 nedēļām papiloma būs pazudusi.

Rīcineļļa un soda

Sajauciet abas sastāvdaļas kopā, lai izveidotos pastai līdzīga masa. Ar šo masu tad arī sasmērējiet papilomu. Procedūru atkārtojiet divas reizes dienā un tik ilgi, līdz būs manāmas kādas izmaiņas.

Tējas koka eļļa

Uzlieciet uz vates tampona, kas sasūcināts ar ūdeni, 2 – 3 pilienus tējas koka eļļas un ar šo vati apstrādājiet papilomu. Pēc divām nedēļām papiloma būs kā nebijusi!

LASI VĒL: Mūsu slimības ir uzrakstītas uz sejas. Pilnais slimību saraksts

Dzimumzīmes

Ķiploki

Uzlieciet uz dzimumzīmes saspiestu ķiploka daiviņu un piestipriniet to pie ādas ar marles palīdzību. Atstājiet to vismaz četras stundas, taču vislabāk, ja uz visu nakti.

Ābolu etiķis

Uzlieciet uz dzimumzīmes vates tamponiņu, kas iemērcēts ābolu etiķī. Atstājiet šo vati visu nakti. Šo procedūru nepieciešams atkārtot 10 dienu garumā.

Rīcineļļa

Vesela mēneša garumā smērējiet uz dzimumzīmes rīcineļļas un sodas maisījumu. Pēc tam, kad būsiet iesmērējuši šo apgabalu, ļaujiet tam pilnībā nožūt. Procedūru atkārtojiet divas reizes dienā.

LASI VĒL: Kā pa vienu procedūru paveikt dziļu sejas ādas tīrīšanu – to iesaka pat kosmetologi

Pigmenta plankumi

Citrons

Sajauciet citrona sulu ar ūdeni, piesūciniet ar šo maisījumu vates tamponu un lieciet pie ādas skartajām zonām.

Alveja

Uzlieciet svaigu alveju uz ādas skarto vietu un atstājiet to 30 minūtes iedarboties. Atkārtojiet procedūru divas reizes dienā vismaz viena mēneša garumā.

Sīpols

Izspiediet sarkanā sīpola sulu. Vates kociņu pamērcējiet sīpolu sulā un ar to apstrādājiet ādas skarto vietu. Pēc 10 – 15 minūtēm nomazgājiet ar siltu ūdeni.

LASI VĒL: 10 interesanti veidi, kā izmantot mandarīnu miziņu. Pēdējais iepatikās visvairāk!

Aizsērētas poras

Tvaiki

Pirms procedūras uzsākšanas, nomazgājiet seju. Tad ņemiet bļodiņu, kurā ir ieliets karsts ūdens, pārlieciet seju pāri tai un uz galvas uzlieciet dvieli. Apstrādājiet seju ar tvaikiem vismaz 5 – 10 minūtes. Ja gadījumā paliek pārāk karsts, ieturiet nelielu pauzi. Pēc procedūras beigšanas, uzklājiet uz sejas toniku, kura pamatā ir ābolu etiķis, kā arī mitriniet seju ar kokosriekstu eļļu.

Pīlings

Atkal jau pirms procedūras nepieciešams attīrīt seju. Uzmanīgi ar birstītes palīdzību masējiet seju, tikai esiet ļoti akurāti ar ādu ap acīm, jo tur tā ir visplānākā. Pēc tam nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni. Beigās mitriniet seju ar kokosriekstu eļļu.

Cukura skrubis

Sasmalciniet divas ēdamkarotes cukura smalkā pūderī. Pievienojiet tam klāt citrona sulu, lai iegūtu biezu pastu. Uzklājiet šo masku vietā, kur jums ir ļoti aizsērējušās poras. Pēc procedūras nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni. Tad atkal nepieciešams seju mitrināt ar kokosriekstu eļļu.

Noteikti dalieties arī ar savām draudzenēm – viņas jums būs pateicīgas par tik noderīgiem ieteikumiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru