Ļoti garšīga torte “Maigums” bez cepšanas kļūs par īstu kārumu uz jūsu galda

Sastāvdaļas:

200 grami cepumi (sāļie krekeri);
3 vistu olas;
250 grami iebiezinātā piena;
400 ml piena (aptuveni divas glāzes) ;
pustējkarote vaniļas cukura;
200 grami sviests;

LASI VĒL: Siera kūka ( čīzkeiks) ar iebiezināto pienu un bez cepšanas… brīnišķīgs deserts! Visas draudzenes jau pierakstīja recepti….

Kūkas glazūrai:

4 ēdamkarotes cukura;
4 ēdamkarotes kakao;
12 ēdamkarotes piena.

Ļoti garšīga kūka bez cepšanas.

Neceptās kūkas ar šokolādes glazūru gatavošanu vajadzētu sākt ar olu sakulšanu. Iesitam tās bļodā un ar dakšiņu vai slotiņu sakuļam, līdz izveidojusies viendabīga masa.

Ņemam pienu, ielejam sakultajā masā. Pievienojam iebiezināto pienu, ieberam vaniļas cukuru. Visas sastāvdaļas samaisām, līdz iegūta viendabīga krāsa.

Ieslēdzam plīti, uzliekam bļodu ar sakulto masu uz uguns un, pastāvīgi maisot, uzvārām maisījumu. Vāram aptuveni 2 minūtes, un tad noņemam krēmu no uguns: tam ir nedaudz jāsabiezē. Pēc tam noliekam maliņā.

Kamēr mūsu krēms atdziest, apskatīsim pakāpenisku šokolādes glazūras pagatavošanu kūkai bez cepšanas. Metāla bļodā ieberam cukuru, pievienojam kakao un viegli ar karoti vai slotiņu samaisām.

Kad masa būs viendabīga, ielejam pienu. Visas sastāvdaļas samaisām tā, lai nebūtu kunkuļi.

LASI VĒL: 2 olas, 1 citrons, 200 ml kefīra: deserts, kurš nebojā figūru

Ieslēdzam plīti un uz vājas uguns, pastāvīgi maisot, vāram maisījumu, līdz izveidojusies viendabīgas konsistences masa. Noņemam no uguns un noliekam maliņā.

Sviestu sagriežam nelielos gabaliņos un ieberam ērtā traukā (sviestam ir jābūt istabas temperatūrā). Ņemam mikseri un viegli sviestu sakuļam. Pēc tam atdzisušo krēmu garšīgajai kūkai bez cepšanas ar iebiezināto pienu ielejam sviesta masā. Samaisām, līdz izveidojusies viendabīga masa un sakuļam ar mikseri.

Visas sastāvdaļas tortes receptei ar šokolādes glazūru ir gatavas. Tagad sākam kūku likt kopā.

Ērtības labad es ņemu cepšanas formu, ielieku tajā cepampapīru. Ņemam cepumus un izklājam pirmo visgaršīgākās kūkas bez cepšanas

“Maigums” kārtu. Apsmērējam ar līdzenu krēma kārtu, pēc tam veidojam otro slāni, kuru arī apsmērējam ar krēmu: tā turpinām, līdz beigušies cepumi. Pēc tam aplejam tortes augšu ar šokolādes glazūru.

Ieliekam kūku “Maigums” pēc mājas receptes bez cepšanas uz dažām stundām ledusskapī.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru