Siera kūka ar iebiezināto pienu un bez cepšanas… brīnišķīgs deserts! Visas draudzenes jau pierakstīja recepti….

Siera kūka

Siera kūka / torte bez cepšanas

 

Siera kūka – Sastāvdaļas

450 g 20 % skābais krējums

300 g cepumi

100 g izkausēta sviesta

300 g labs iebiezinātais piens

10 g želatīns

¾ glāzes auksts vārīts ūdens

 

Pagatavošana

Saliekamo formu izklāj ar pergamentu. Sadrupina smalki cepumus un sajauc ar izkausēto sviestu. Maisījumam nav jābūt nedz treknam, nedz sausam. Izlieciet masu formā un kārtīgi sablietējiet. Liek ledusskapī uz pusstundu.

Lasi arī: Dievinu tādus desertus: cepumu kūka bez cepšanas. Vienmēr sanāk fantastiska!

Krējumu sajauc ar iebiezināto pienu. Aplej želatīnu ar ¾ glāzēs ūdens un atstāj uz 10 minūtēm, lai piebriest. Pēc tam to izkausē karsta ūdens peldē. Nedaudz atdzesē un uzmanīgi lej klāt krējuma masai, nepārtraukti maisot.

Gatavo masu lej virsū cepumiem. Liek ledusskapī uz 2-3 stundām. Kad masa sastingusi, to var dekorēt ar svaigām ogām, rīvētu šokolādi vai riekstiem.

Arī garšīgi: Siera kūka – tikai 3 sastāvdaļas. Bez miltiem un cukura! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Vai arī pamēģini šo recepti – Gaisīga siera kūka – gatava bez cepšanas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru