10 superīgas idejas, pateicoties kurām jūsu automašīnas salons vienmēr būs tīrs!

Lai kā arī mēs necenstos saglabāt mašīnas salonu tīru, agri vai vēlu tas tik un tā kļūst netīrs. Tīrīšanas līdzekļu klāsts ir milzīgs, bet daudzos no tiem ir pārāk daudz ķīmijas.

Līdzekļi, par kuriem mēs šodien stāstīsim, atrodas katram mājās, un tie ir daudz drošāki un organiskāki. Un tā, ķersimies pie lietas.

Etiķis un soda, lai iztīrītu automašīnas paklājiņus.

Samaisiet šīs divas sastāvdaļas, un jūs iegūsiet sava veida pastu, ko vajadzēs vienkārši uzsmērēt uz netīrumiem, un ļaut tai izžūt. Kad maisījums būs izžuvis, tad notīriet to ar putekļsūcēju. Un viss tīrs!

Iztīrām ventilāciju.

Parasta otiņa no skūšanās putām var iztīrīt grūti aizsniedzamās vietas automašīnas salonā, piemēram, salona ventilācija. Iztīriet ar slotiņu šīs vietas, atbrīvojot tās no putekļiem, un pēc tam putekļus izsūciet ar putekļsūcēja palīdzību.

LASI VĒL: Rīkojieties nekavējoties, ja uz automašīnas durvīm pamanāt monētu! (VIDEO)

Automašīnas paneļa apkope.

Dārgu un toksisku līdzekļu vietā paņemiet auduma gabaliņu un vienu pilienu olīveļļas. Organiska un ļoti efektīva metode, kā kopt paneļa virsmu.

Atbrīvojamies no mājdzīvnieku spalvām uz automašīnas sēdekļiem.

Ja jums ir auduma salons, un jūs bieži mašīnā pārvadājat savus mīluļus, tad jums būs nepieciešams ūdens un parasts sūklis. Ielejiet ūdeni pulverizatorā un uzsmidziniet uz krēsliem, un pēc tam ejiet pāri krēsliem ar sūkli.

Dabīgs gaisa atsvaidzinātājs.

Nav vajadzības pirkt gaisa atsvaidzinātāju, jo to jūs varēsiet uztaisīt pats! Jums nepieciešams samaisīt sodu un ēteriskās eļļas ar vajadzīgo aromātu. Pēc tam, ielieciet maisījumu traukā ar atvērumu augšpusē, un ievietojam to salonā, piemēram, glāžu turētājā.

Taisām stiklu tīrītāju.

Lai logu tīrītāji nesmērētu dubļus uz sāna logiem, apsmērējiet tos ar spirtu.

Vairs nekādu nosēdumu uz sānu logiem.

Izmantojiet etiķi, uzsmērējiet to uz sānu logiem, un pēc tam notīriet ar avīzi.

LASI VĒL: Ir parādījusies ierīce, kas jūs automātiski pamodina, ja krācat. Vislabākā dāvana!

Spīdīgi hromētas riepas

Samaisiet vienādās proporcijās ūdeni un etiķi, un ielejiet pulverizatorā. Uzlieciet maisījumu uz diskiem, un noslaukiet ar lupatiņu. Riepu diski spīdēs kā jauni.

Tīras riepas

Samaisiet sodu ar ūdeni, un iegūto pastu uzsmērējiet uz riepu virsmas. Riteņi izskatīsies tā, it kā jūs tikko būtu izbraukuši no autosalona.

Tīra automašīna.

Negribiet braukt uz automazgātuvi? Uztaisiet ziepju šķīdumu no augu eļļu ziepju bāzes. Tīrība nodrošināta!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru