Lūk, ko nedrīkst darīt dzimšanas dienā! Jūsu pašu labā!

Dzimšanas dienai jau izsenis ir piešķirta svarīga nozīme, piedēvējot tai maģisku jēgu. Nav brīnums, ka ar to ir saistīti daudzi ticējumi. Un, ja tos ievēro, var ievirzīt nākotnes notikumus labvēlīgā gultnē, apbruņoties ar veiksmi un piesaistīt dzīvē laimi un panākumus.

Kas jādara dzimšanas dienā

Visiem zināma tautas paraža par to, kā jauno gadu sagaidīsi, tā to arī nodzīvosi. Bet izrādās, ka šis ticējums attiecas arī uz dzimšanas dienu. Tieši šajā laikā notiek jūsu personīgās programmas izveide turpmākajam gadam.

Pamostoties savā dzimšanas dienā, noskaņojieties uz labo – tā jūs būsiet maksimāli atvērti pozitīvas enerģijas uzlādei, kuru Augstākie Spēki sūta dzimšanas dienas gaviļniekam. Tai piemīt milzīgs potenciāls, kas spēj atjaunot bojāto enerģijas apvalku. Labs noskaņojums šajā dienā pat spēj noņemt no jums noskaudumu!
Nav pieļaujami konflikti, nīkšana, agresija. Negatīvas emocijas bloķēs tīrās enerģijas plūsmu, un jūs kļūsiet īpaši uzņēmīgi melnajiem burvjiem un enerģijas vampīriem. Domājiet tikai par labu, abstrahējieties no problēmām. Ko jūs dzimšanas dienā projicēsiet savā dzīvē, to jūs arī piesaistīsiet.

LASI VĒL: Ko par jūsu personību liecina jūsu dzimšanas diena?

Ja jūs esat ticīgs cilvēks, tad vērsieties ar lūgšanām pie Dieva. Tās noteikti tiks sadzirdētas un izpildītas. Pozitīva nostāja un labs garastāvoklis dzimšanas dienā ir svarīgs arī tāpēc, ka, saskaņā ar seniem ticējumiem, kā cilvēks šo dienu sagaidīs -t ā tas arī to pavadīs līdz pat nākamajam datumam.

Savlaicīgi iegādājieties svinībām jaunu apģērbu un apakšveļu. Pat, ja neaiciniet viesus, tik un tā sapucējieties un nosviniet paši kaut vai tīri simboliski! Nevelciet vecas, nēsātas lietas – izbiedēsiet veiksmi. Tērpa kabatā ielieciet naudu (ja kabatu nav, tad piešujiet no iekšpuses) – lai visu gadu naudiņa būtu. Un nepārģērbieties līdz pat svinību beigām, pat, ja esat nosmērējusies!

Šķir nākošo lapu un uzzini, ko nedrīkst darīt un dāvināt dzimšanas dienā! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru