Lietas-vampīri un lietas-aizsargi jūsu mājās

Ieplīsuši trauki zaudē enerģētisko pilnību un atbilstoši bojā ēdiena enerģiju, vai nu pazeminot tā enerģētisko vērtību, vai arī padarot to pavisam negatīvu. Ēst vai dzert no tādiem traukiem nozīmē tikai kaitēt pašam sev.

Naži, kas pa nakti atstāti uz galda, akumulē negatīvo enerģiju un piesaista visādus nešķīsteņus, kas, saņemot enerģētisko lādiņu no šī naža, ilgi paliek mājās, traucējot mājinieku miegu, mieru un ērtības. Turklāt, šāds nazis kļūst bīstams, jo ar to vieglāk sevi nejauši un negaidīti savainot. Tādas īpašības piemīt aplauztiem vai robainiem asmeņiem. Tos nevajag censties sataisīt, bet gan slepus aprakt zemē.

Vecas, nonēsātas čības vai citi veci apavi ir jāizmet, un nevis jākrāj skapītī, arī galošas, jo tās piesaista īpašniekam lāstu, nobūrumu vai vārdojumu.

Mazie sāls trauciņi, no kuriem bieži birst ārā sāls, kas visu laiku uzkrājas arī uz trauciņa malām – arī nevēlama lieta mājās. Tiem ir īpašība provocēt mājās strīdus, intrigas, nebūšanas un pat skandālus ar kaušanos, tie pievelk ļaunas tenkas.

Ķīniešu lampiņas– nebūt ne labākais telpu dekorēšanas elements, jo viņi izraisa pēkšņas, neizskaidrojamas bailes un skumjas.

LASI VĒL: Kā var atpazīst lāstu un noteikt, kurš to jums ir uzlicis? 5 pārbaudīti un iedarbīgi veidi!

Slota mājās vienmēr simbolizē naudu, bet arī šeit ir savas nianses. Izmantot vecu, noberztu slotu nozīmē piesaukt bankrotu vai arī ilgstošu nabadzību. Turēt vecu slotu mājas – tas nozīmē izsaukt zaudējumus uz sevi caur slimību. Slaucīt grīdu vakarā pēc paražas nozīmē izslaucīt naudu ārā no mājas – peļņas nebūs. Tāpēc jau gadsimtiem ilgi grīdas slaucīja dienas pirmajā daļā.  

Dzīvie augi, kuru stumbri nomāc sienas (izņemot vīnogas), piesaista mājas saimniekiem dažāda veida slimības.

LIETAS, KURAS NES LAIMI.

Interjera priekšmeti ar tautiskiem rakstiem labvēlīgi ietekmē nervu sistēmu, uzlabo noskaņojumu. To izskaidro tādējādi, ka katrs zīmējums uz tiem ir kā maģisks simbols vai zīme, kas nākusi no gadsimtiem tālas pagātnes, un kalpo par veselības aizsargu, gudrības,  intuīcijas un labklājības talismanu (tas ir, palīdz tos iegūt).

Krievu tautas lelle “Matrjoška” ar pāra skaita figūriņām  ir naudas, ienākumu sargs, palīdz izvairīties no bankrota, kā arī saglabā esošo labklājību un veselību. Lelle ar nepāra skaita figūriņām – pasargā no slikta, nelūgta viesa, noskauduma, slimībām un ģimenes strīdiem.

Dizaina spilveni, kas izšūti ar ziediem siltos toņos ir laulāto mīlestības sargs, aukstos toņos – attīsta priekšnojautas spējas, izšuvums ar ziediem – pasargā no šķiršanās ar mīļoto cilvēku, izšūts ornaments – pasargā no pēkšņām briesmām, izšuvums ar cilvēku, ainavu attēlojumu – palīdz saglabāt veiksmi dažādos biznesa darījumos.
Izstrādāta kažokāda pēc sena ticējuma veicina veiksmīgu tirgošanos, kapitāla palielināšanos, kā arī sargā iepriekš nopelnīto.

Fikusi ap sevi rada pozitīvu auru, palīdz konsetrēties, nomierināties pēc stresa, kliedē nervozitāti, normalizē enerģētiku mājā. Lai atjaunotu fizisko un garīgo veselību, pasēdiet vakarā pusstundu pie fikusa, turot tā lapu starp plaukstām un aiztaisiet acis, domās izstāstiet tam par savām neveiksmēm un tas palīdzēs atbrīvoties no negatīvām domām un emocijām.

Lāča figūriņa, kas nolikta redzamā vietā, aizsargā māju no ļaunā un ir ģimenes pavarda sargs, kā arī glabā mājā naudu. Tai ir jāatrodas pamīšus te istabā, te virtuvē.

LASI VĒL: Sīpola aizsardzība pret slimībām, ļaunu aci un negatīvo enerģiju

Kviešu, rudzu, auzu asni, kas ielikti vāzē (tie var būt pat mākslīgi) vienmēr veicina tikai labklājību, bagātību, veselību, mieru un ērtības mājās. Tie lieliski neitralizē negatīvo enerģiju. Tāpēc laikā no 25. decembra līdz 6. janvārim ir ieteicams pastāvīgi uz galda turēt trauku ar cepumiem, barankām, sausiņiem, maizītēm, jo tās šajās dienās nodrošināt izdevīgas naudas vienošanās, lielas naudas summas iegūšanu, iespējamas ziņas par mantojumu.

Ļoti spēcīgs sargs no lāsta un nobūruma ir ikona ar nosaukumu “Septiņas bultas”. Izvietota pretī ieejas durvīm, tā ne tikai pasargās jūs no ļaunās avs un viesiem, kuriem ir slikti nolūki, bet arī neļaus tiem pat pietuvoties jūsu durvīm. Līdz ar ikonas parādīšanos, mājās samazinās skandālu un konfliktu skaits, ļaunu nodomu un rīcību skaits, kas var rasties dēļ sīkumiem.

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru