Sīpola aizsardzība pret slimībām, ļaunu aci un negatīvo enerģiju

maxresdefaultJau izsenis sīpols ticis uzskatīts par spēcīgāko līdzekli pret slimībām, negatīvu enerģiju, ļaunu aci un lāstu. Sīpols ticis izmantots ne tikai ēdienu pagatavošanā un ārstēšanā, bet arī mājas sargāšanā.

Notīrītam sīpolam piemīt spēja uzsūkt negatīvo enerģiju. Senos laikos daudzas saimnieces baidījās ēst sīpolu vai izmantot to gatavošanā, ja tas tika notīrīts vēl vakarā un līdz rītam nebija izmantots. Tika uzskatīts, ka tāds sīpols pa šo laiku ir uzsūcis sevī visu negatīvo, un ēst tādu sīpolu, protams, jau vairs nedrīkstēja.

Rituāls, kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas.

Sīpols palīdzēs attīrīt māju no negatīvās enerģijas, jo tas uzsūks visu negatīvo sevī. Rituālam jums būs nepieciešami trīs vidēja lieluma sīpoli. Tos vajag notīrīt un pakārt dažādās istabās mājās, it īpaši tur, kur visvairāk jūtams diskomforts.

Sīpola pakarināšanā vēlams izmantot resnu adatu un sarkanu diegu. Paņemiet adatu un izduriet to cauri sīpolam virzienā no augšas uz leju. Diegā ap sīpolu uztaisiet vairākus mezglus. Sīpolus izkariniet visā mājā un turiet 7 dienas. Pēc tam, kad 7 dienas ir pagājušas, noņemiet sīpolus, katru sīpolu uzlieciet uz savas baltas lapas, apberiet ar sāli, ietiniet papīrā un sadedziniet. Tā tiks neitralizēta negatīvā enerģija, kuru sīpols jūsu mājās būs sevī uzsūcis. No sīpola var atbrīvoties arī ar ūdens palīdzību – iemetot upē vai strautā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru