Kā var atpazīst lāstu un noteikt, kurš to jums ir uzlicis? 5 pārbaudīti un iedarbīgi veidi!

Lāsts ir viens no izplatītākajiem veidiem, kā nodarīt citam cilvēkam kaitējumu. Tajā paslēpts liels ļaunums cilvēka veselībai un labklājībai, tādēļ no tā nepieciešams pēc iespējas ātrāk atbrīvoties.

Izmantojot vienkāršus rituālus, kas sevi ir pierādījuši jau vairāku gadu garumā, jūs pavisam ātri varēsiet noteikt, vai jums ir uzlikts lāsts, kā arī veidus, kā pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no to negatīvās ietekmes. Lai to izdarītu, jums nebūs jāapmeklē kaut kādi ekstrasensi vai burvji. Atliek vien noticēt saviem spēkiem un pabūt vientulībā, lai neviens nespētu jūs patraucēt šo rituālu veikšanā.

Iedarbīgi veidi, kas ļaus noteikt, vai jums ir uzlikts lāsts

Lai gan šo paņēmienu var ļoti viegli pielietot, tas ir ļoti iedarbīgs. Ar tā palīdzību jūs varēsiet noteikt negatīvo ietekmi un novērst turpmākos draudus. Jums būs nepieciešama jauna auduma saspraude. Pamērcējiet to svētajā ūdenī, pēc tam apberiet ar sāli. Pēc pāris minūtēm piespraudiet to pie apģērba, pēc iespējas tuvāk sirdij. Centieties, lai saspraudes galviņa būtu vērsta uz augšu. Kad tā ir piesprausta, sakiet šādus vārdus:

“Ar šo talismani sevi pasargāju, no ļaunas acs paslēpju. Ar aso piespraudes galu ļaunumu noturu, sev sirdī iekšā to nelaižu.”

Šo nepieciešams izdarīt no rīta, pirms dodaties ārā no mājas. Vakarā, kad atgriezīsieties mājās, pārbaudiet, vai jums pie drēbēm vēl ir piespraude. Ja tā tur vairs nav, tad uz jums tiek attiecināta negatīva enerģija un ietekme. Ja jūs pamanāt, ka piespraude attaisījās vaļā brīdī, kad runājat ar kādu cilvēku, tad pastāv ļoti liela iespēja, ka tieši viņš ir tas ļaundaris.

Otrs iedarbīgākais veids, kā uzzināt, vai uz jums kāds ir atstājis lāstu, ir augi. Ja jums mājās ir ziediņš, kas gatavojas tūdaļ ziedēt vai arī jau ir uzplaucis, pielieciet to vakarā pie savas gultas galvgalī, bet no rīta palūkojieties uz ziediem. Ja zieds ir novītis, bet lapiņas sākušas krist ārā, tad tā nav nekāda labākā vēsts. Tāpat ļaunās acs iedarbību varat pārbaudīt arī ar asinszāles zariņu. Ja no rīta puses no to kātiņiem būs nokrituši ziediņi, tad uz jums kāds ir atstājis negatīvu ietekmi. Ja gadījumā jums ir nojauta, kurš to varēja izdarīt, tad pacentieties šim cilvēkam uzdāvināt ziedu. Ja pāris stundu laikā šis zieds zaudēs krāsu un sāks mest nost lapiņas, iesakām no šī cilvēka izvairīties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru