Lietas-vampīri un lietas-aizsargi jūsu mājās

Kuras mantas ir “labas”, bet kuras “ļaunas”?
Ar gadiem mūsu dzīvokļi piepildās ar visdažādākajiem priekšmetiem un mantām  – sākot ar vajadzīgajām, sadzīvē izmantotajām, līdz istabu interjeru greznojošām. Senajos laikos cilvēks vienmēr zināja, kuras lietas ir “labas”, bet kuras ir “ļaunas”, kā arī zināja, kam no kāda materiāla ir jābūt izgatavotam. Mūsdienās bioenerģētika pakāpeniski atjauno daudzējādā ziņā zaudētās zināšanas.

Lūk, daži praktiski padomi, kuri palīdzēs jūsu dzīvi padarīt drošāku, labāku, priecīgāku.

LIETAS, KURAS VĒSTA PAR NELAIMI:

Baložu, vārnu, kraukļu, purva putnu, ērgļu, stārķu statujas nes neveiksmi.

Ziloņa statuja ar snuķi uz augšu (pūtējs) – nes mājās veiksmi un palīdz uzvarēt nelabvēļus, bet zilonis ar snuķi uz leju (guļošais) – nes mājās panīkumu, skumjas, depresiju, biežas smagas domas, stresus.

Suņa vai lauvas skulptūra, kuri sēž uz pakaļkājām ar atvērtu žokli, nes nelaimi, kā arī pievelk melnos spēkus, vienlaicīgi atņemot cilvēkam intuīciju.

LASI VĒL: Pazīmes par rotaslietām: kas piesaista mīlestību, labklājību un pārticību

Dāvanas, kuras nepatīk, nesīs jums nelaimi, ja no tām neatbrīvosieties, jo tās ir dāvinātas ar sliktām domām vai vārdojumu.

Gleznas, drukas, kurās attēlots kaut kas redzei nebaudāms, izjauc dvēseles mieru, traucē garīgai pilnveidošanai, vājina atmiņu.

Jebkurs zivs attēlojums padara jūs uzņēmīgus pret lāstu un nobūrumu, kā arī pievilina mājai zagļus.
Jūras gliemežvāki, kurus daudzi mīl atvest kā suvenīrus no dienvidiem, diemžēl arī nes neveiksmi, jo noved pie pasliktinātas asinsvadu un sirds darbības.

Dzīvnieku ragi var būt par iemeslu tuva cilvēka zaudēšanai vai arī var būt šķiršanās, tie provocē slimības un garīgas traumas.

Ģipša figūriņas un statuetes ir sliktas tāpēc, ka traucē koncentrēties uz galveno, novērš mūs no galvenām lietām, vājina gribu, aizved cilvēku ilūziju pasaulē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru