Pazīmes par rotaslietām: kas piesaista mīlestību, labklājību un pārticību

Rotaslietas vienmēr ir bijušas neatņemama  cilvēku dzīves sastāvdaļa . Kopš seniem laikiem tām bija īpaša nozīme, ticot, to maģiskajām spējām. Dārglietas pareģoja likteni un pasargāja to īpašniekus no nākotnes notikumiem.

Dārgakmeņi un cēlmetāli spēj palīdzēt to īpašniekiem mīlestībā, piesaistīt labklājību, pasargāt no ļaunuma, stiprināt veselību. Ar juvelierizstrādājumu palīdzību dāmas var ietekmēt savu dzīvi. Pareizi izvēlēti, tie uzticīgi kalpo saviem saimniekiem, palīdzot pārvarēt šķēršļus ceļā uz laimi.

Pazīmes par mīlestību

Meitene, pazaudējusi piespraudi, var atgriezt nozaudēto un iegūt vīru. Ja šo rotu atradīs jaunais cilvēks, kurš patīk dārglietas saimniecei, tad, atgriežot rotu, viņai vajag noskaitīt mīlestības piebūrumu. Tas ir sens paņēmiens, kas palīdz sasiet mezgliņus mīlas attiecībās un izveidot stipru ģimeni:

“Mana zūdība atpakaļ atgriezīsies, par laimi pārvērtīsies. Tās atradējs par labu vīru kļūs, ne bēdās, ne nelaimē mani nepametīs. Kā Liktenis nolēmis, roku rokā ar mani pa dzīvi ies, laimi un prieku mūsu savienība iegūs.”

Pārlūzis gredzentiņš ar dārgakmeni neprecētas meitenes pirkstā sola drīzu tikšanos ar tīru un lielu mīlestību. Lai nepalaistu garām šo iespēju, jānoskaita buramvārdi:

“Gredzenam pirkstā nav vietas. Gaida līgavaini līgava. Jauns gredzentiņš tiks dāvināts un kāzas svinētas. Lai notiek tā!”

No auskara izkritis dārgakmens brīdina par nopietnām nesaskaņām laulāto starpā. Auskarus nevajag nēsāt, kamēr nav atrasts pazudušais akmens. Dāmai vajag piesaistīt labklājību ar vienkāršu buramvārdu palīdzību:

“Nozaudētais akmens tiks atrasts, tikmēr auskaru noņemšu, kamēr zudušais nav atrasts. Šķiršanos nepieļaušu, strīda akmeni atradīšu un vietā to nolikšu. ”

Ja jūs esiet pamanījuši skrāpējumus uz saviem laulības gredzeniem, tad tā ir pirmā pazīme – ģimenē gaidāms konflikts. Rotaslietas brīdina saimniekus par grūta perioda sākšanos. To mainīt palīdzēs sekojoša darbība: cītīgi pulējot savas rotas, skaitiet buramvārdus:

“Liktens nodoms ir uzminēts, es to redzu. Savu likteni  mainu, labklājību savai ģimenei atgūstu. Gredzentiņus kārtībā  savedīšu, gludu celiņu uz  nākotni ar mīļoto nospodrināšu.”

Pārtrūkusi ķēdīte kaklā vai uz rokas brīdina par iespējamo šķiršanos ar mīļoto. Lai to novērstu, rotas saimniecei der atcerēties vārdus, kas stiprina savstarpējās attiecības:

“Ķēdīti virs sveces turu, ar liesmām galus dedzinu. Nebūs manā dzīvē strīdu un šķiršanās. Ar vasku stipri jo stipri mīlas saites sienu, attiecību pārtraukšanu nevēlos. ”

Skaitot, ķēdītes galus uzmanīgi jāpārlaiž sveces liesmai un ar vaska pilīti tie jāsastiprina kopā. Pēc diennakts var droši nest savu ķēdīti meistaram, lai salabo.

Ja neprecēta meitene pazaudē dārgakmeni , tas nozīmē, ka viņas laulība ir zem jautājuma. Lai šis ticējums nepārietu darbībā, vajag noskaitīt:

“Dārglieta pazuda, dzīve mainījās saknē. Pati jaunu Likteni audīšu, līgavaini dzīvei piesaistīšu. Liktens lemtais, atrodies, pēc līgavas dodies. Ceļā dodies, no manis neatsakies.”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru