Kura kaķu šķirne ir piemērota tieši Tavai Zodiaka zīmei? Atver rakstu, un uzzini!

Katrs cilvēks – personība. To pašu var teikt arī par kaķiem. Tāpēc starp cilvēkiem un kaķiem, lai tie varētu kopā dzīvot vajag būt ideālai saiknei. Uzziniet kāda kaķu šķirne der jūsu Zodiaka zīmei.

Auns: britu īsspalvainais kaķis

Cilvēkiem, dzimušiem zem Auna zīmes, ir jābūt līderiem. Viņi ir īsti atklājēji. Viņi mēdz būt agresīvi, bet tas vienmēr ved pie kaut kā jauna. Tādiem cilvēkiem vispiemērotākais ir britu īsspalvainais kaķis.

Vērsis: Siāmas kaķis

Zināms, ka Vērši ir stipras neatkarīgas personības, kuras, ja vēlēsies, var būt ļoti stūrgalvīgas. Viņi tur savu vārdu, un gods viņiem daudz nozīmē. Šie cilvēki ātrāk mirs nekā nodos draugu. Uz viņiem pilnībā var paļauties. Tāpēc viņiem vispiemērotākais ir Siāmas kaķis.

Dvīņi: Persijas kaķis

Dvīņi virza citus cilvēkus sekot saviem sapņiem. Viņi ir ambiciozi, ļoti enerģiski un visiem spēkiem cenšas sasniegt savus mērķus. Viņi visu saprot un daudz kam var pielāgoties. Tie ir cilvēki, kuri rādot citiem piemēru iedvesmo daudzus sekot saviem sapņiem.Persijas kaķis –ideāls kompanjons Dvīņiem.

Vēzis: regdols

Vēži – visnoslēpumainākie cilvēki. Viņi mēdz būt vienlaicīgi racionālisti un sapņotāji, ledus un uguns. Viņu neparedzamība ir pati lielākā viņu vērtība, un piešķir viņu dzīvei noslēpumainību. Ideāls pāris sapņotājiem – regdola šķirnes kaķi.

Lauva – meinkūns

Lauvas – īsteni karotāji, un tajā pašā laikā ļoti maigas būtnes. Viņi var pašaizliedzīgi aizstāvēt savus tuvos, esot pilnīgi vienaldzīgiem pret tiem, kurus neieredz. Tie ir vieni no pašiem līdzjūtīgākiem cilvēkiem, kurus var satikt, bet viņi var saplosīt jūs gabalos, ja tos izprovocē. Līdzvērtīgi viņiem ir tikai meinkūna šķirnes kaķi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru