Kura kaķu šķirne ir piemērota tieši Tavai Zodiaka zīmei? Atver rakstu, un uzzini!

Jaunava: Bengālijas kaķis

Jaunavas – tie ir īpaši cilvēki. Viņi lepojas ar sevi un savu darbu. Viņi visu zina par sevi, un lieliski apzinās savas simpātijas un antipātijas. Tie ir cilvēki ar karaliskām sirdīm un cēlsirdīgiem žestiem. Īstiem karaļiem – īsti karaliski draugi: Bengālijas kaķi.

Svari: sfinksa

Svari – tie ir cilvēki, kuri meklē sabalansētu pieeju dzīvei. Viņi māk dzīvot atturīgi, taktiski runāt un būt tālredzīgi. Svari patiešām ir praktiski savā dzīves pieejā, un viņu pragmatisms palīdz viņiem vienmēr atrasties labā pozīcijā. Tāpēc Svariem ideāli atbilst apdomīgās sfinksas.

Skorpions: Abesīnijas kaķis

Skorpioni – ir patiešām iekšēji spēcīgi cilvēki. Viņiem ir dzelžaina griba un vīrišķīga sirds, piepildīta ar mīlestību. Viņi ir līdzīgi ticības karavīriem, kuri var propagandēt mieru un mīlestību, bet arī jebkurā laikā gatavi cīnīties par to, kam tic. Tāpēc viņiem vispiemērotākais ir Abesīnijas kaķis.

Strēlnieks: krievu zilais kaķis

Strēlnieki – cilvēki ar uguni dvēselē un slāpēm sirdī. Viņi vienmēr tiecas uz skaistumu un pilnību, bet uzmanība pret detaļām dara viņus par vieniem no uzstājīgākajiem cilvēkiem. Viņi ir drosmīgi savās domās un lieliski savās darbībās. Krievu zilais kaķis – viņu ideālais draugs.

Mežāzis: Burmas īsspalvainais kaķis

Mežāži – tie ir augstākās pakāpes empāti. Viņiem ir dziļa emociju pasaules izpratne un viņi labi tiek galā ar citu emocijām. Viņi ir mierīgi un iekšēji organizēti pēc savas dabas un labi pārvalda savas jūtas. Tie ir cilvēki, kuri saprot jūsu redzes leņķi, liekot sevi jūsu vietā. Uz viņiem var pilnībā paļauties. Līdzvērtīgs viņiem – Burmas īsspalvainais kaķis.

Ūdensvīrs: amerikāņu bobteils

Ūdensvīrs – drosmīgi un kautrīgi cilvēki, kuri nemīl daudz runāt. Viņi runā to, kas viņiem uz sirds, bez īpašām bailēm un labvēlības. Šie cilvēki drīzāk jūs sāpinās, nekā mierinās melojot. Viņu taisnais raksturs sarežģī darbu citiem. Tāpēc viņiem vislabāk der amerikāņu bobteila šķirnes kaķis.

Zivis: eksotiskais īsspalvainais kaķis

Zivis – tie ir mīļi un maigi cilvēki ar mīlestības pilnām sirdīm. Tās ir siltas dvēseles, kuras pasauli dara brīnišķīgu dzīvei. Viņi var pieciest personīgās grūtības, cita veiksmes vārdā. Maigajām zivīm – maigais eksotiskais īsspalvainais kaķis.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru