Pankūkas ar picas garšu! Ļoti oriģināli! Garšos kā lieliem, tā maziem

Esam pieraduši ēst zeltainas pankūciņas ar iebiezināto pienu vai krējumu, pievienot mīklai ābolus un citus saldus pildījumus. Bet vai jūs esiet mēģinājuši gatavot pankūkas ar picas garšu? Visi mājinieki būs sajūsmā par tādu ideju!

Gatavošanai jums nebūs vajadzīgi kādi īpaši produkti. Vien pierastais kefīrs, milti, soda. Bet piedevas palīdzēs padarīt pankūkas unikālas!

Mīklas pagatavošana ir vienkārša: izmantojam kefīru, pievienojam šķipsniņu sodas gaisīgumam. Pārējos komponentus jūs variet izvēlēties, balstoties uz sava ledusskapja saturu.

Sastāvdaļas:

  • Kefīrs – 350 ml
  • Kviešu milti – 200 g
  • Krējums – 2 ēdk.
  • Tomāti – 1 gb
  • Šķiņķis – 100 g
  • Zaļumi pēc garšas
  • Olas – 2 gb
  • Melnie pipari (malti) pēc garšas
  • Soda – 1 šķ.
  • Cietais siers – 70 g
  • Sāls pēc garšas
  • Augu eļļa cepšanai

Piedevas var izvēlēties pēc garšas, un pieejamības. Variet pievienot olīvas, sēnes, cīsiņus. Izmantojiet savus iecienītos zaļumus.

Gatavošana:

  1. Sagriežam visus pildījuma produktus. Sieru rīvējam, šķiņķi, tomātus un zaļumus smalki sagriežam.
  2. Olas sakuļam ar šķipsniņu sāls.
  3. Pievienojam olām sodu, kefīru un krējumu.
  4. Piedevas arī pievienojam šķidrajai masai.
  5. Pakāpeniski maisot, pa daļām pievienojam izsijātus kviešu miltus un piparus.
  6. Pannu uzkarsējam, uzlejam eļļu un cepam tajā pankūkas līdz tās viegli apbrūninās.
  7.  Superīgās brokastis ir gatavas! Ja jums iepatikās šī recepte, tad padalieties ar draugiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru