Ķīna: bars cilvēku smejoties skatās, kā suni vāra dzīvu (ar vājiem nerviem NESKATĪTIES)

Šis atgādina XXI gadsimta alu laikmetu.

Kādas Ķīnas lauku pilsētiņas iedzīvotāji noķēra suni un lika to dzīvu vārīties. Briesmīgākais ir tas, ka viņi nevienu brīdi nepārstāja par to smieties.

Šajā ar telefonu uzņemtajā video var redzēt, kā kāds nelaimīgs suns agonijā mētājas pa verdošo ūdeni, turklāt sunim kaklā vēl ir pat kakla siksniņa.

Dzīvnieka ķepas ir cieši sasietas, taču vietējiem iedzīvotājiem tik un tā nākas turēt viņu ar bambusa kātu. Suns agonijā un drausmīgajās sāpēs pilnīgi lokās.

Video tika nopublicēts mājaslapā “Fight Dog Meat”, kur tas, visticamākais, nokļuvis pa taisno no ķīniešu sociālajiem tīkliem. Nav īsti zināms, kur tika uzņemti šie briesmīgie kadri.

“Fight Dog Meat” dibinātāja Mišela Brauna raksta:

“Šāds suņa pagatavošanas veids nozīmē to, ka tā paliks pie samaņas apmēram stundu, turklāt nomirs stipri vēlāk. Pagatavošanas trauks ir tik mazs, ka suns pat nevar noslīkt, lai samazinātu savas ciešanas.

LASI VĒL: Noskatoties šo video, tiesnesis bez vilcināšanās notiesāja auklīti ar 5 gadu cietumsodu. Šokējoši kadri! Briesmonis cilvēka aizsegā!

Kad skatos šo video, manī rodas neizbēgama vēlme nodarīt pāri tam cilvēkam, kas šim sunim to nodarīja, kā arī tiem skatītājiem, kas vienkārši fonā smējās. Trūkst vārdu, lai aprakstītu tās sāpes, kuras jācieš nabaga sunim, kā arī man trūkst vārdu, lai aprakstītu zemisko cilvēku briesmīgo rīcību.”

Suņu gaļa tradicionāli tiek lietota vairākās Āzijas austrumu daļās, tajā skaitā arī Ķīnā, Vjetnamā un Filipīnās. Lai gan suņa gaļa šobrīd vairs nav tik populāra, kā agrāka, tā tik un tā tiek lietota.

Viens no skandalozākajiem pasākumiem ir ikgadējais suņu gaļas festivāls, kas norisinās Julinā, Guansī provincē. Tas norit katru jūniju.

Noskaties video nākošajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru