Noskatoties šo video, tiesnesis bez vilcināšanās notiesāja auklīti ar 5 gadu cietumsodu. Šokējoši kadri! Briesmonis cilvēka aizsegā!

28 gadu vecumā Kristīne Viljamsone tika uzskatīta par pieredzējušu un prasmīgu auklīti. Daudzas sievietes bez jebkādam aizdomām un bailēm uz visu dienu atstāja savus mazuļus pie viņas.

Viena no Kristīnes klientēm, Desirē Leblanka, bija bērnu tiesību aizsardzības inspektore un patiesi ticēja, ka viņai neatrast labāku auklīti par Kristīni. Tomēr viss mainījās, kad daudzu iemīlēto auklīti, apcietināja par sliktu izturēšanos pret mazuļiem.

LASI VĒL: Māte mājās paslēpa novērošanas kameru un uzzināja, ko auklīte dara ar viņas 4 gadus veco bērnu

Slēpto kameru Kristīnes mājā uzstādīja viņas vīrs. Vīrietim ir jāizsaka atzinība: tiklīdz viņš noskatījās video, viņš nekavējoties nogādāja to policijā. Video bija redzams kā aukle ik pa brīdim sit un grūž bērnus.

Kad mazuļi raudāja, sieviete spieda viņus paklājā ar seju uz leju, dažreiz pat bāza bērniem mutē viņu pašu drēbītes. Turklāt tas bija pilnīgi normāli, ka Kristīne ilgstoši atstāja piecus un sešus mēnešus vecus zīdaiņus vienatnē. Noskatoties video, tu sapratīsi, kāpēc tiesnesis nekavējoties notiesāja sievieti!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru