Mēs pievienojam citrona šķēlītes klāt tējai, miziņu – konditorejas izstrādājumos, sulas – klāt dažādām mērcēm.
Ja runa ir par citroniem, tad mēs ar pilnu pārliecību varam teikt, ka jebkura tā daļa var tikt izmantota visdažādākajiem nolūkiem kulinārijā. Domājam, ka visi arī zina to, ka citrons ir ārkārtīgi veselīgs. Ļoti bieži cilvēka organisms neuzņem visas citrona veselīgās īpašības. Kā lai to izmaina? Pamēģiniet citronus sasaldēt!
LASI VĒL: Dzeriet citronu sulu tablešu vietā, ja jums ir viena no šīm 8 problēmām
Tik tiešām – mūsdienās produktu sasaldēšana ir kļuvusi ārkārtīgi populāra. Ja agrāk uz saldētavu skatījās kā vietu, kur tika uzglabāta gaļa vai zivis, šodien mēs tajā uzglabājam ļoti daudz dārzeņu, augļu un ogu. Kad tiek iegādāts jauns ledusskapis, parasti tieši saldētavai tiek pievērsta ļoti liela uzmanība. Vai jums saldētavā būs vieta arī citroniem? Izlasot šo rakstu, jūs noteikti izbrīvēsiet kādu stūrīti!
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu