Ārsti ir pierādījuši – lūgšanu laikā mainās asins sastāvs

Šī ir patiesa mistika!

Jūs noteikti esat kaut reizi manījuši, kā mainās jūsu garastāvoklis baznīcā. Jūs izjūtat mieru un zināmu atvieglojumu. Šo pašu iedarbību apstiprinās arī tie cilvēki, kas bija ar jums līdzās baznīcā. Kā to iespējams paskaidrot no bioloģijas skatu punkta?

Izrādās, ka šo paguva jau izpētīt medicīnas profesors Mihails Lazoriks no Užgorodas.

Viņš veica anonīmu pārbaudi ar 15 sievietēm un vīriešiem. Viņiem visiem bija ateroskleroze, B hepatīts, sirds patoloģijas un citas slimības.

No sākuma viņiem tika ņemtas asinsanalīzes. Pēc tam šie cilvēki 15 – 20 minūtes skaļi lasīja visdažādākās lūgšanas.

Pēc lūgšanu noskaitīšana pētāmajiem objektiem atkal tika ņemtas asins analīzes.

“Jau pirmā pacienta rezultāti stipri pārsteidza. Vīrietis knapi izdzīvoja avārijā, kurā gāja bojā viņa brālis. Viņam bija osteomielīts (kaula smadzeņu iekaisums, kas vīrietim attīstījās kājās). Kad tika pārbaudīti viņa asins analīzes rezultāti pirms un pēc lūgšanām, atklājās, ka pēc lūgšanām asinīs bija par sešām reizēm (!) mazāk fagocitozes rādītāju, kā tas bija pirms. Citiem vīriešiem samazinājās par trešdaļu, sievietēm mazliet mazāk, jo viņas ir daudz emocionālākas.”

Eksperiments precīzi norādīja uz to, ka lūgšanu process rada nomierinošas sajūtas cilvēka ķermenī, bet imunitāte sāk strādāt daudz precīzāk un nopietnāk.

Un ko jūs domājat saistībā ar šiem pētījumiem? Vai tā var būt patiesība?

Dalieties arī ar citiem lasītājiem un izsakiet savu viedokli!

Avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru