Katru dienu neviens netīra māju. Neviens nemīlējās katru dienu: godīgs trīs bērnu mammas raksts

Būt vecākam ir ļoti grūti. Bet tas ir vēl grūtāk, ja jūs pazaudējat savu pašpāliecinātību un sākat šaubīties, ka varat tikt galā ar visu, kas jums jāizdara. Jūs varat sākt salīdzināt sevi ar citiem, domājot, kāpēc viņiem tas viss padodas tik vienkārši, kamēr tu pati tik tikko paspēj izsekot līdzi bērniem, uzturēt attiecības ar vīru, strādāt un kārtot lielo māju.

Bet arī šķietami perfektajām mammām blogerēm Instagram vietnē, kur tiek parādīta tikai ideālā dzīve, pienāk grūti laiki. Un patiesībā vissvarīgākais ir tas, kas notiek jūsu ģimenē un jūsu ģimene, mēs vismaz tā ceram, jūs novērtē!

LASI VĒL: Sieviete nekad negaidīja, ka meita ko tādu pateiks par savu tēti. Tas ir nenovērtējami!

Austrāliete Laura Maca ir blogere aptuveni 3 gadus. Pēc pirmā bērna piedzimšanas viņa pārdzīvoja pēcdzemdību depresiju, tāpēc sāka rakstīt sociālajos tīklos, lai atrastu tādas pašas mātes kā viņa. Un viņa arī atrada. Un visiem ļoti patika veids, kā viņa raksta. Un viņa turpināja to darīt. Tagad viņai ir aptuveni 250 tūkstoši sekotāju, pateicoties viņas godīgajām ziņām, kurās tiek apspriests viss: sākot no satraukuma līdz pat pirmajām bērna kakām. Viņas pēdējais ieraksts kļuva ļoti populārs, dēļ skaistas un pozitīvas ziņas. Tas tika uzrakstīts pēc tam, kad Laura satika sievieti, kurai arī bija grūtības ar savu pirmo bērnu.

Cilvēki man vienmēr saka: “Es nezinu, kā tu tiec galā ar trim bērniem. Es nevaru tikt galā ar vienu.” Un es vienmēr saku, ka visgrūtāk ir ar pirmo. Man nekad nav bijis tik daudz šoka, es nekad neesmu bijusi tik ļoti pārpildīta ar emocijām, un man nekad tik ļoti nav trūcis miega. Jā, trīs ir grūti, bet, kad tu pirmo reizi kļūsti par māti – tas ir kā viesuļvētra, kas tevi notriec. Tās dienas bija visgrūtākās, bet es zinu arī to, ka dienas, kad tu jūties kā pēc paģirām un tev ir sajūta, ka kāds tev ir iespēris pa kājstarpi, ir īslaicīgas. Tu vari apskaut savu bērnu, viņš var gulēt ar tevi, tev var būt grafiks, vai varbūt nē, un nekas slikts nenotiks. Dažreiz tev būs laiks, lai ietu dušā, dažreiz tu smirdēsit kā orangutans, lasot ārā utis no savas galvas. Dažreiz tu jutīsities svētīta, un dažreiz sevi ienīdīsi par visām grūtībām, kas tev jāpārvar, jo ​​tu taču tikai gribēji bērnu. Bet tas viss ir normāli, nekas nepadara tevi par sliktu mammu.

Paņemt auklīti, aizmigt, aizdot prom vīram bērnu, kā futbola bumbu, vai vienkārši ielikt bērnu gultiņā, lai tikai kādu brīdi varētu paņemt pārtraukumu – tas ir normāli. Tava garīgā veselība ir svarīga. Tava labklājība ir svarīga. Tu joprojām esi personība. Tev nav sevi jāatstāj novārtā, lai būtu laba mamma. Tu nedrīksti pazaudēt sevi.

LASI VĒL: Pāris adoptēja bērnu, bet trīs mēnešus vēlāk atklājās kaut kas satraucošs. Tā arī mēdz būt!

Katru dienu neviens netīra māju. Neviens nemīlējās katru dienu. Neviens netiek galā ar visu. Mēs visi kaut ko izdarām nepareizi.

Man bija ķeizargrieziens, tas bija ļoti smagi, un man bija arī dabiskas dzemdības – arī ļoti smagas. Es esmu barojusi ar maisījumu, barojusi arī ar krūti un vēl arī donors baroja manus bērnus – un tas viss ir ļoti grūti. Tas viss ir brīnišķīgi, bet tomēr arī mani bērni dažreiz strīdas un sāk histēriju, un ēd no grīdas. Visi trīs. Nenoniecini sevi.

Es nekad nestrīdējos ar savu vīru tik bieži kā tagad, bet viss būs kārtībā, es apsolu.

Tāpēc es nezinu, kā es tieku galā ar trim bērniem, un es nezinu, kā tu tiec galā ar vienu, bet fakts ir tāds, ka mēs visas tiekam galā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru