5 gadus vecs zēns no degošas mājas izglāba 2 gadus veco māsu un atgriezās degošajā mājā pēc suņa

Pateicoties jaunā varoņa rīcībai, izdevās novērst lielu katastrofu!

Šis stāsts norisinājās Džordžijas štatā. Kādu rītu piecgadīgais Nojs Vudss pamodās un ieraudzīja, ka telpā, kur viņa abi ar mazo māsu guļ, deg uguns. Zēns nemaz nebija sabijies, viņš nekavējoties satvēra divus gadus veco mazulīti un izvilka viņu ārā pa logu, uz ielas. Turklāt viņš atgriezās degošajā mājā, lai glābu arī savu suni. Pēc tam viņš skrēja pēc palīdzības pie kaimiņiem.

LASI VĒL: Puišu reitings pēc zodiaka zīmes

Kā vēlāk ziņoja Džordžijas ugunsdzēsības departaments, tieši pateicoties jaunā varoņa rīcībai tika novērsta liela katastrofa. Bez viņa un viņa māsas mājā bija vēl seši ģimenes locekļi, un viņi visi tika izglābti, pateicoties mazajam puisēnam. “Mēs jau esam redzējuši, kā bērni informē vecākus par esošajām briesmām.

Tomēr, lai piecus gadus vecs zēns būtu pietiekami modrs, lai to izdarītu, tas ir diez gan neticami,” saka Bartovas ugunsdzēsības nodaļas vadītājs Dveins Džemisons. Nojam tika piešķirts tituls “Goda ugunsdzēsējs”. Par laimi neviens netika ievainots. “Pēc Dieva žēlastības visi deviņi mūsu ģimenes locekļi varēja izkļūt no mājas. Ja Nojs nebūtu tik drosmīgs, mēs, iespējams, jau nebūtu dzīvi,” sacīja Noja vectēvs Deivids Vudss.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru