Karjeras un finanšu horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. – 23. aprīlim

Kuru gaida kāpiens pa karjeras kāpnēm un finansiāla veiksme kārtējā aprīļa nedēļā, to lasām mūsu astroloģiskajā prognozē.

Auns

(21. marts – 20. aprīlis)

Šajā nedēļā nopietnas izmaiņas ienākumu līmenī netiek gaidītas. Iespējas materiāls atbalsts no tuvinieku vai radinieku puses, turklāt jums pat nenāksies to lūgt. Trešdien pacentieties būt īpaši uzmanīgi attiecībā uz papīra lietām un dokumentu pildīšanu.

Vērsis

(21. aprīlis – 20. maijs)

Briestošā atpūta jums var kļūt par visīstāko finansu problēmu. Tomēr nauda var parādīties negaidīti, kas jūs ļoti iepriecinās un atbrīvos no šaubām. Svētdien esiet ļoti uzmanīgs, sekojiet līdzi saviem tēriņiem.  

Dvīņi

(21. maijs — 21. jūnijs)

Pastāv iespēja panākt izdošanos finansu jautājumos un jaunos projektos. Trešdien būs veiksmīgas darījuma tikšanās un pārrunas, nav izslēgts paaugstinājums darbā vai arī jauna ieņēmumu avota parādīšanās. Brīvdienās neekonomējiet uz atpūtu.

Lasi vēl: Attiecību horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. -23. aprīlim

Vēzis

(22. jūnijs — 22. jūlijs)

Virziens, ko esat izvēlējies finansu sfērā, izrādīsies samērā veiksmīgs. Pirmdien jūsu patrons var sniegt jums nenovērtējamu pakalpojumu. Nedēļas sākumā iespējama jauna naudas plūsma, turklāt diezgan solīda.

Lauva

(23. jūlijs – 23. augusts)

Otrdiena un sestdiena būs samērā veiksmīgi pirkumiem un kaut kā jauna iegādei. Trešdien iespējams apmāns un vilšanās – esiet uzmanīgi un piesardzīgi. Piektdien jūs var iepriecināt priekšniecība, kas novērtēs jūsu idejas un strādīgumu.

Jaunava

(24. augusts — 22. septembris)

Finansiālais stāvoklis iedveš piesardzību. Turklāt jūsu rīcību darbā var vienkārši neviens nepamanīt. Neaizmirstiet ziņot par saviem panākumiem, nāksies nedaudz pareklamēt savas labās īpašības. Tad situācija mainīsies uz labo pusi.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru