Vispārējais horoskops visām Zodiaka zīmēm nedēļai no 17. – 23. aprīlim

Kādas priecīgas ziņas mums atnesīs kārtējā aprīļa nedēļas dažādās dzīves jomās, lasām mūsu astroloģiskajā prognozē.

Auns

(21. marts — 20. aprīlis)

Jūs sagaida visai perspektīva nedēļa, pēkšņi radīsies labvēlīgas iespējas profesionālajā sfēā. Pirmdien ievēlieties vēlēšanos, un tā var vienkārši piepildīties. Visas lietas risiniet bez steigas un kņadas. Nepaslinkojiet izmantot iepriekšējo pieredzi un veselo saprātu, pieņemt lēmumus no nulles jums neviens neliks. Ceturtdien vajag parādīt savu inciatīvu un drosmi. Šajā nedēļā izrādiet maksimāli daudz izturības, komunicējot ar bērniem.

Vērsis

(21. aprīlis – 20. maijs)

Šajā nedēļā nav vēlas spēlēt paslēpes ar priekšniecību un likuma un kārtības pārstāvjiem, jo jūs vienalga zaudēsiet. Pienāk labvēlīgs laiks braucieniem, ceļojumiem, ekskursijām. Darījumu partneru un draugu atzinība par jūsu nopelniem jums būs patīkams pārsteigums. Jūs varēsiet uz daudzām lietām paskatīties savādāk, un ieraudzīt to, ko agrāk nepamanījāt, tas sniegs pārliecību par savām iespējām. Piektdien pacentieties izvairīties no konfliktiem, ar savām darbībām neizjaukt komfortu un mieru dvēselē. Sestdienu veltiet sev, nodarbojieties ar pašizglītošanos.

Dvīņi

(21. maijs – 21. jūnijs)

Šajā nedēļā jums parādīsies iespēja atrisināt sarežģītu, bet svarīgu jautājumu. Turklāt viss pavērsīsies jums par labu. Darbā iespējama negaidīts un interesants pavērsiens. Pārrunas ar jauniem partneriem būs veiksmīgas, iespējamas arī darījuma iepazīšanās. Agrāk sāktie darbi veiksmīgi turpināsies. Ceturtdiena var izrādīties aktīva un piesātināta diena, jums parādīsies iespēja riskēt un gūt panākumus, bet galvenais uzdevums ir nepadoties emocijām. Piektdien mērķu sasniegšanai vajag pacietību.

Lasi vēl: Karjeras un finanšu horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. – 23. aprīlim

Vēzis

(22. jūnijs – 22. jūlijs)

Šajā nedēļā vēlams sastādīt detalizētu darāmo darbu sarakstu un censties to nemainīt. Otrdien principiālu jautājumu risināšanā cieti aizstāviet savu pārliecību. Trešdien un ceturtdien jums padosies jebkurš darbs. Centieties nepalaist garām svarīgu informāciju, kas saistīta ar jūsu privāto dzīvi. Sestdien neatslābstiet, pabeidziet visas lietas, kas tika ieplānotas šajā nedēļā. Svētdien sekojiet sev līdzi, neļaujiet aizkaitinājumam izrauties ārpusē.

Lauva

(23. jūlijs – 23. augusts)

Iespējams, ka ir pienācis laiks jums atvieglot savus plecus no svešām problēmām. Tūlīt pat parādīsies laiks nodarboties pašam ar savējām. Apskatiet savu garderobi un veiciet tajā pavasara atjauninājumus. Trešdien labāk negadīties priekšniecībai pa ceļam, tā var būt ne pārāk labā noskaņojumā. Ceturtdien kolēģi var vērsties pie jums taisnīguma meklējumos, centieties neapmānīt viņu gaidas. Piektdiena, visticamāk, izrādīsies piesātināta diena, tāpēc neķerieties pie visa uzreiz, labāk koncentrējiet spēkus kādam vienam darbam, un tad viss izdosies. Brīvdienās ir īstais laiks uzņemt viesus un pārsteigt tos ar  paša gatavotiem kulinārijas šedevriem.

Jaunava

(24. augusts – 22. septembris)

Jums nepieciešams nolaisties no debesīm uz zemes, lai noteiktu savus turpmākos plānus un galveno jūsu karjeras līniju. Nedēļas sākumā darbā labāk mazāk piesaistīt uzmanību. Jūsu devīze:”pieticība un taktiskums”, tad fortūnas kundze neaizmirsīs jums vajadzīgā brīdī uzsmaidīt. Pastāv iespēja saņemt ilgi gaidītās ziņas par attāliem radiniekiem vai draugiem. Ceturtdien nav jūsu diena. Centieties to pavadīt klusi un mierīgi.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru