Karjeras un finanšu horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. – 23. aprīlim

Svari

(23. septembris — 23. oktobris)

Pirmdien vai otrdien iespējama ilgi gaidītās naudas ieplūšana, kas atvērs jūsu priekšā jaunas iespējas. Svētdien esiet piesardzīgi, nenēsājiet līdzi lielas naudas summas, labāk izmantojiet bankas norēķinu karti.

Skorpions

(24. oktobris — 22. novembris)

Jūsu godkārīgie plāni sāks realizēties. Finansiālais stāvoklis iepriecina. Nav izslēgta karjeras izaugsme un algas paaugstināšana. Svētdien veiktais lielais pirkums uzlabos jums garastāvokli.

Strēlnieks

(23. novembris — 21. decembris)

Pirmdien iespējama jaunas naudas plūsmas ienākšana, turklāt dažu no līdzekļiem labāk atlikt tuvojošajiem svētkiem. Jūsu pūles priekšniecība novērtēs kā nākas. Finansiālā stabilitāte šajā nedēļa jums ir nodrošināta. Aizdomājieties par nepieciešamajiem pirkumiem un ieguvumiem ģimenei.

Lasi vēl: Attiecību horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. – 23. aprīlim

Mežāzis

(22. decembris — 20. janvāris)

Iespējami neparedzēti tēriņi, bet tas nav iemesls liekam uztraukumam un nervozitātei, jūsu finansiālais stāvoklis no tā necietīs. Iespējami papildus tēriņi izklaidēm, atpūtai vai bērnu mācībām. Trešdien nedaudz nogaidiet ar pirkumiem, tie var izrādīties neveiksmīgi.

Ūdensvīrs

(21. janvāris – 19. februāris)

Finansiālais stāvoklis nostabilizējies, toties uz lielām naudas plūsmām nevajdzētu cerēt. Ceturtdien būs veiksmīgas pārrunas, dokumentu parakstīšana, darījumi un sarunas. Sestdien pārāk neaizraujieties ar iepirkšanos un naktsklubiem.

Zivis

(20. februāris — 20. marts)

Finansiālajā frontē jūs var sagaidīt īslaicīgs klusuma periods, kas prasīs racionālu taupību. Otrdien – veiksmīga diena, lai īstenotu dzīvē savu jauno biznesa projektu, tikai savlaicīgi aprēķiniet visus riskus. Ceturtdien atturieties no lieliem tēriņiem.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru