Kāpēc jūsu kaķis atnāca tieši pie jums

Par atzītu cilvēka aizstāvi tiek uzskatīts suns. Kaķis taču nerej uz garāmgājējiem, nelec virsū. Bet tieši kaķis pasargā māju no patiesa ļaunuma – no Smalkās pasaules negācijām, nelūgtiem viesiem, kurus tā vienkārši neieraudzīsi.

Tas tikai mums tā liekas, ka lēmumu paņemt kaķi, mēs pieņemam patstāvīgi. Bet patiesībā kaķi noteiktu iemeslu dēļ mūs izvēlējās, un iecēla par saviem saimniekiem.

Tad, kāpēc kaķītis pie mums ir atnācis?

Noteikt viņa “mērķus un uzdevumus” ļaus astroloģija: atkarībā no tā, kurā mēnesī mājās parādījās kaķis, iespējams noteikt, no kā kaķis cenšas pasargāt mājas iemītniekus.

Ja murrātājs ievācās pie jums Auna mēnesī, tas nozīmē, ka kādam no ģimenes locekļiem ir vajadzīgs enerģētisks atbalsts. Turklāt kaķis, kas atnācis šajā laikā, liks jums atvērties apkārtējai pasaulei.

LASI VĒL: Ņujorkā atradās kaķis, kuru saimniece pazaudēja pirms 11 gadiem. Ilgi gaidīta tikšanās!

Tiesa “auna” kaķis atnesīs arī daudz rūpju: viņa var nakts vidū aizbēgt, skrāpēties durvīs jebkurā diennakts laikā, prasīt sev pastiprinātu uzmanību. Meklējot savu mīļo mājdzīvnieku, jūs skraidīsiet pa ielām vai arī ložņāsiet pa kokiem, lai noņemtu nelaimīgo dzīvnieku no zara. Bet tas ir jūsu pašu labā: jūsu māja un jūs esat pārāk noslēgti.

Vērša mēnesī atnācis kaķis atnesīs aizsardzību no enerģētiskajiem zaudējumiem, no zagļiem, no materiālu vērtību zuduma, no negatīvām emocijām. Ja kaķis parādījies šajā laikā, tas nozīmē, ka kāds grib jūs apzagt vai arī uzlikt lāstu jūsu īpašumam. Tas viss attiecas ne tikai uz dzīvokļiem un mājām, bet arī iestādēm, birojiem. Starp citu, ja jūs uztraucaties par naudu, tad “vērša” kaķis pilnībā spēj “uzlādēt” jūsu maciņu, krājkasīti vai kredītkarti. Paglaudiet kaķi ar šiem materiālo bagātību simboliem, lai paberzējas pret tiem ar muguriņu, paglauda ar ķepiņām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru