Kāpēc jūsu kaķis atnāca tieši pie jums

Kaķis, kas parādījies Dvīņu mēnesī, atbrīvos saimniekus no sliktiem sakariem un nevajadzīgiem cilvēkiem mājā. Turklāt tā lieliski prot mazināt galvassāpes un spēj uzlabot atmiņu saimniekiem: tieši ar to četrkājainais dziednieks arī nodarbojas, murrājos jums pie auss. Skolēniem un studentiem “dvīņu” kaķis palīdzēs sagatavoties ieskaitēm un eksāmeniem. Ja ir problēmas mācību procesā – veltiet kaķītim vairāk uzmanības, paspēlējieties ar viņu. Pozitīva uzlāde, kas iegūta caur rokām, pozitīvi iedarbosies uz intelektuālajām spējām.

Vēža mēnesī, tāpat kā Vērša mēnesī, kaķis palīdzēs tikt galā ar negatīvo, kas saistīts ar īpašumu. Ja dzīvnieks apdāvinājis jūs ar savu sabiedrību tieši šajā laikā, tas nozīmē, ka mājās uzkrājušās pārāk daudz mantas, kas uzsūkušās negatīvo vai stāvošo enerģiju. Droši metiet visu ārā no skapja tieši uz grīdas – lai kaķis pavārtās uz nostāvējušajiem svārkiem un blūzēm. Un pie reizes tieciet skaidrībā arī pati: ko vajag atstāt, bet no kā vajadzētu atbrīvoties.

Lauvas mēnesī kaķi parādās, lai glābtu saimniekus no nevajadzīgiem tēriņiem un tumšo spēku parādīšanās. Īpaši bīstamos gadījumos mājās var parādīties nevis viens, bet vairāki kaķi, lai pasargātu jūs un jūsu bērnus no graujošām emocijām un atkarībām.

Jaunavas mēnesī kaķi atnāk uz smagi slimo mājām, kā arī tur, kur nepieciešams kapitālais remonts. Kaķi ir labākie cīnītāji ar jebkura veida ļaunumu – gan parasto, gan arī astrālo: pelēm, prusakiem un visāda veida kukaiņiem. Tādi kaķi ilgi mājās nepaliek: tie ir “krīzes darbinieki”. Viņi parādās, padara savu darbiņu un dodas tālēs zilajās.

LASI VĒL: Mūsu senči uzskatīja, ka mēs paši pievelkam sev nelaimes. Lūk, uzskaitītas lietas, no kurām labāk atbrīvoties

Svaru mēnesī kaķis pārādās, lai paglābtu jūsu māju un ģimeni no sabrukuma. Tā palīdzēs tikt galā ar negatīvo un uzlikto lāstu, ar nobūrumiem privātajā dzīvē, īpašumam – it īpaši, ja kāds to cenšas jums attiesāt. Ja kaķis ir ievācies pie jums šajā laikā, tad mēs iesakām katram gadījumam apdrošināt māju pret visiem iespējamiem zaudējumiem. Un vēl dzīvnieks, kas parādījies šajā laikā, norāda par iespējamu dzīvesvietas maiņu, turklāt ne bez tiesas iejaukšanās: piespiedu pārdošanu, maiņu.

Skorpiona mēnesī kaķis atnāk, lai mērķtiecīgi cīnītos ar melno maģiju, kas tagad ir īpaši spēcīga. Četrkājainā burvja parādīšanās tieši norāda uz spēcīgu tumšu iedarbību, kas visbiežāk ir vērsta uz kādu no laulātajiem (dažāda veida nobūrumi).

Strēlnieka mēnesī kaķis reti atnāk mājās, ja tomēr tas ir noticis, tad uzskatiet to par nopietnu brīdinājumu: uz jūsu māju ir vērsta negatīva enerģija no valsts varas vai kaut kādas pseidoreliģiozas sektas.

Mežāža mēnesī kaķis ar savu atnākšanu atzīmē, ka jūs esat pārāk noslēgti un ir laiks ielaist savā miteklī vēl kādu. Ja šajā laikā vientuļa sieviete kļūst par kaķa saimnieci: tuvākajā laikā viņai neizdosies apprecēties vai iegūt draugus. Neņemiet kaķi – labāk centieties pēc iespējas ātrāk šķirties no savas vientulības, pārvērst sevi un savu mājokli.

Ūdensvīra mēnesī kaķis atnes jūsu dzīvē brīvības un pārmaiņu vēsmas. Kaķis ir burtiski gatavs izdzīt jūs no mājas, ja jūs nepārtrauksiet noslēgties, nepaplašināsiet savu saziņas loku. Šajā mēnesī kaķis gatavs jūsu mājā radīt īstu kaķu bērnudāru, lai tikai piepildītu telpu ar svaigu enerģiju. Kaķis visiem spēkiem cenšas parādīt, ka jūsu mājā nepietiek siltuma, mīlestības un draudzīgu attiecību.

Zivju mēnesī kaķis atnāks pie jums, ja no jūsu mājokļa nāk asa vientulības smaka, ja uz jūsu māju stāv maģiska atraitnības zīme vai arī “jaunavības vainags”. Šajā mēnesī kaķi nāk pie magiem un burvjiem, palīdzot tiem veikt savu maģisko darbu….!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru