Itālijā bez maksas izdala vecas pilis. Lūk, kā jūs varat to iegūt…

Ja jūs kādreiz sapņojāt paši par savu pili, tad šī ir jūsu iespēj! Itālijā BEZ MAKSAS izdala 103 nekustamā īpašuma objektus, starp kuriem ir villas, viesnīcas un pat pilis.

Bet ir viens nosacījums: katram, kas bez maksas saņem pili (vai jebkuru citu no 103 objektiem), ir obligāti tā jārestaurē un jāatver tūristu apskatei. Tā var būt viesnīca, restorāns, istabas un pils dārzs vai jebkas cits pēc īpašnieka izvēles.

“Projekts rosina atbalstīt un attīstīt vietējo tūrismu” – skaidro valsts nekustamo īpašumu aģentūras pārstāvis. “Tā mērķis ir pārveidot par tūrisma objektiem tās ēkas, kas jau sen netiek izmantotas. Turklāt, tāda pieeja var palīdzēt atbrīvot tās vietas, kas jau ir pārpildītas ar tūristiem – tādas, kā, piemēram, Venēcija”. Ja jūs esat sapņojuši par savu pili – tad tā ir jūsu iespēja! Itālijā bez maksas izdala 103 nekustamā īpašuma objektus, starp kuriem ir villas, viesnīcas un pat pilis.

LASI VĒL: 25 veidi, kā atbrīvoties no laputīm savā dārzā, siltumnīcā, vai uz istabas augiem

Bet ir viens nosacījums

Valsts nekustamo īpašumu aģentūra sagaida, ka jaunas īpašnieks ēku atjaunos.

Īpašums var kļūt par viesnīcu, restorānu vai jebko citu pēc īpašnieka ieskatiem. Bet objektam ir jābūt pieejamam tūristiem.

“Projekts iecerēts, lai attīstītu tūrisma sektoru” – skaidro Roberto Redži, aģentūras pārstāvis.

“Tā mērķis ir pārveidot privātas un sabiedriskas ēkas, kas vairs netiek izmantotas, par tūrisma objektiem”.

Valsts vara cer, ka tas palīdzēs atvieglot populārākās un tūristu apmeklētākās vietas – tādas kā Venēcija.

LASI VĒL: Daudz bērnu māte, lai atriebtos vīram, aizdedzina māju kopā ar viņu bērniem. Četrus gadus veco zēnu neizdevās glābt

Pēdējais iesnieguma iesniegšanas termiņš ir 26. jūnijs. Ja šoreiz jums atsaka – nepārdzīvojiet! Tuvākajos 2 gados itāļi plāno izdalīt vēl 200 objektus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru