Ņujorkā atradās kaķis, kuru saimniece pazaudēja pirms 11 gadiem. Ilgi gaidīta tikšanās!

Pavisam nesen Ņujorkas štata ziemeļu daļā notika priecīgs notikums. Saimniece, kuras kaķis bija pazudis, satikās ar savu mājdzīvnieku pēc 11 gadiem.

Par šo atkalsatikšanos jāpasakās dzīvnieku patversmes darbiniecei Kerolai O` Konelī. Pēdējo trīs gadu laikā kaķis staigāja gar šīs sievietes māju. Viņš it kā zināja, ka viņam tur palīdzēs.

Kerola tomēr nolēma pieiet klāt kaķim bezpajumtniekam un viņu noglaudīja. Viņa vēlējās pārbaudīt, vai kaķim ir mikročips. Un tas patiešām atradās. Sieviete to noskaidroja ar speciāla skenera palīdzību. Mikročipā bija informācija par dzīvnieka īpašnieku.

Megija uzreiz devās paņemt mīļoto kaķi Tīģeri. Viņa to redzēja pirms 11 gadiem: tad viņam bija tikai 3 gadi. Kā izrādījās, ar dzīvnieku viss bija kārtībā. Neskatoties uz to, ka viņš tik ilgu laiku dzīvoja uz ielas, viņam nav problēmas ar veselību.

Dzīvnieku patversmes darbinieki ievietoja sociālajos tīklos priecīgo Megijas un Tīģera fotogrāfiju. Sieviete jau bija pazaudējusi jebkādas cerības atkal ieraudzīt savu mīluli, bet notika brīnums.

Bet vai tev ir mājdzīvnieks?

Avots: nypost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru