Kādā vecumā labāk precēties katrai zodiaka zīmei?

Svari

Svariem ir raksturīgi apprecēties jau 20 gadu vecumā, pat tad, ja viņi šajā partnerī nav īsti vēl pārliecināti. Nesteidzieties! Visu kārtīgi pārsveriet. Jūs knapi zināt paši sevi, nemaz nerunājot par cilvēku, kuru grasāties apprecēt. Tieši tādēļ Svariem, kas apprecējušies savos 19 – 22 gados, ļoti bieži šķiršanās kļūst par neizbēgamu procesu. Īpaši veiksmīgas laulības Svariem ir otrās vai trešās pēc kārtas.

Skorpions

Šī ir ļoti ekstremāla zīme, kas attiecībās sevi atdod visu, taču tik pat ātri var pilnībā apdzēst mīlas uguntiņu. Galvenais iemesls šādai rīcībai – uzticības trūkums, kas krasi apgrūtina Skorpiona attiecības. Gala rezultātā Skorpioniem dzīves laikā ir vairākas īslaicīgas un neizdevušās laulības. Taču, no otras puses, tas nozīmē, ka Skorpioniem ir ļoti viegli veidot ilgnoturīgas attiecības jebkurā vecumā.

Strēlnieks

Šī ir viena no visbrīvākajām zodiaka zīmēm. Strēlnieki parasti ir tendēti atlikt nopietnu attiecību veidošanu uz nenoteiktu laiku. Tieši šī iemesla dēļ Strēlnieku sievietes parasti mēdz apprecēties vien 35 gados un reizēm pat vēlāk. Šajā vecumā viņi ir gatavi pilnībā pievērsties savas dzīves pilnveidošanai, kā arī ģimenes veidošanai. Taču, ja šīs zīmes pārstāvji atrod cilvēku, kam ir tādi paši mērķi, kā viņiem, kuri ir gatavi piedzīvojumiem un ceļošanai, Strēlnieki var apprecēties arī ātrāk.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Pilnīgas muļķības par Ūdensvīru.Es apprecējos 24 gadu vecumā.Šā gada 12.jūlijā mēs ar sieviņu svinēsim 40 gadu kāzu jubileju(!)

Pievienot komentāru