Kādā vecumā labāk precēties katrai zodiaka zīmei?

Vēzis

Vēži idealizē pašu laulības dzīvi, tādēļ vienmēr sapņo par to, ka viņi apprecēsies vēl jauni. Taču tieksme pēc tradicionālās ģimenes dzīves un vēlme veidot pašiem savu dzīvi bieži vien apraujas, jo Vēži ir tie cilvēki, kam grūti pamest vecāku ligzdu. Tieši tādēļ vislabākais variants ir dzīvot šķirti no saviem vecākiem. Tas nevienā brīdī nesamazina jūsu mīlestību un siltās jūtas, kuras izjūtat pret vecākiem. Zvaigznes iesaka precēties 23 – 25 gadu vecumā.

Lauva

Ja pret Lauvu izturas karaliski, tad šīs zīmes pārstāvji salīdzinoši ātri sāk domāt par oficiālām attiecībām. Šie kaislīgie mīlnieki ir vieni no visuzticamākajiem partneriem, kas tiešām ir ar mieru ar izvēlēto partneri dzīvot kopā ilgi un laimīgi. No otras puses, ir ļoti grūti atrast cilvēku, kas būtu ar mieru realizēt visas Lauvas iegribas un grūto raksturu. Tas parasti nozīmē to, ka Lauvas precas salīdzinoši vēlā vecumā: 38 – 40 gadi.

Jaunava

Visbiežāk Jaunavas tiecas koncentrēties uz savu karjeru un no tā izrietošajām ambīcijām, šādā veidā atgrūžot savu personīgo dzīvi otrajā plānā. Tas ir pavisam normāli! Interesants ir fakts, ja Jaunavas savu īsto un vienīgo atrod salīdzinoši agrā vecumā. Tieši tādēļ Jaunavu laulība ir atkarīga no tā, vai jūsu izvēlētais partneris būs gatavs gaidīt tik ilgi, cik jums būs nepieciešams. Ideāls moments oficiālai attiecību reģistrēšanai: 21 – 24 gadi, vai 27 – 29 gadi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Pilnīgas muļķības par Ūdensvīru.Es apprecējos 24 gadu vecumā.Šā gada 12.jūlijā mēs ar sieviņu svinēsim 40 gadu kāzu jubileju(!)

Pievienot komentāru