Kādā vecumā labāk precēties katrai zodiaka zīmei?

Mežāzis

Mežāži parasti precas līdz 25 gadu vecumam, turklāt arī agrā vecumā kļūst par vecākiem. Tas viss tikai tādēļ, ka šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti viegli uzņemties atbildību un plānot savu laiku. Viņiem ir svarīgi, ka apkārtējie apbrīno viņu ģimeni. Turklāt viskomfortablāk viņi jūtas mājās, kā arī ģimene ir viņu stiprākā puse, kur viņi spēj justies labi un droši, palīdzot cīnīties ar jebkurām problēmām kopā. Vēl viens iemesls, kādēļ viņi precas jauni: līdzko viņi ir izveidojuši labus pamatus, proti, stabilu ģimeni, viņi beidzot var pievērsties karjeras izveidei. Taču, ja tieksme pēc labas karjeras savaldzinās viņus jau jaunībā, tad, visticamākais, ka viņi precēsies pēc 40 gadiem, kad karjera būs jau stabili izveidota.

Ūdensvīrs

Tāpat, kā Strēlniekiem, arī Ūdensvīriem patīk brīvība. Šī ir viena no tām zīmēm, kas var nekad dzīvē neapprecēties, bet tik un tā būt laimīgi. Viņiem patīk justies oriģināliem un unikāliem, tieši tādēļ jebkurās attiecībās viņi sevi uzstādīs pirmajā vietā. Nav brīnums, ka tad, ja Ūdensvīrs nolems precēties, tas varētu būt ap 40 – 45 gadu vecumu. Kopā ar to visu viņiem vēl ir ārkārtīgi svarīgi justies drošībā. Ja viņi nespēj šādu drošību un atbalstu iegūt draugu vai ģimenes lokā, tad viņi veido savu ģimeni.

Zivis

Zivīm piemīt fenomenāla iekšējā pasaule. Viņu mūžīgie lidojumi mākoņos, fantazēšana un sapņošana par sevi var visu tikai apgrūtināt. Ja Zivis atradīs cilvēku, kas neiebilst viņa radošajai dzīvei un prātam, tad viņi būs savienoti uz visu dzīvi. Šķiet, ka personīgās veiksmes meklēšana, proti, radniecīgas dvēseles atrašana prasīs viņiem ilgu laiku, taču tas tik un tā parasti notiek vēl jaunībā. Zvaigznes viņiem rekomendē precēties līdz 27 gadu vecumam.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Pilnīgas muļķības par Ūdensvīru.Es apprecējos 24 gadu vecumā.Šā gada 12.jūlijā mēs ar sieviņu svinēsim 40 gadu kāzu jubileju(!)

Pievienot komentāru