Kādā vecumā labāk precēties katrai zodiaka zīmei?

Nav universāla vecuma, kurā būtu ieteicams vai labi uzsākt ģimeni. Taču astroloģijā tiek uzskatīts, ka nav ieteicams precēties 29 gadu vecumā.

Kādēļ tā? Jo 29 gadi ir pilns Saturna kustības cikls – tā ir planēta, kas atbild par mūsu personības nostabilizēšanos. Pēc 29 – 30 gadiem Saturns atgriežas, kas liecina par jaunas dzīves sākšanos, kuru vajag izmantot sevis realizēšanai un ģimenes veidošanai. Tādēļ ir jāspēj maksimāli izmantot laiku līdz 58 gadu vecumam.

Auns

Auni mūžīgi kaut kur steidzas, jebkas, kas liek viņiem gaidīt, viņus tracina. Tādēļ viņi parasti pieņem momentānus lēmumus, lai spētu pēc iespējas ātrāk apmierināt savas vēlmes. Viņi dzīvo tieši šim brīdim. Parasti viņi jau ļoti ātri apprecas, kaut arī partneri pazīst vien pāris mēnešus. Ieklausieties zvaigžņu sacītajā – piebremzējiet mazliet! Aizdomājieties, vai šāda laulība spēj nest laimi un komfortu ilgtermiņā? Iespējams, ka pašlaik pār jums valda īslaicīga kaisle.

Vērsis

Pretstatā nepacietīgajiem Auniem, Vērši ir daudz stabilāki un nesteidzīgāki. Tieši Vērši ir tie, kas tic mūžīgai mīlestībai un ir gatavi ar savu partneri nosvinēt dimanta kāzas. Lai izraudzītos savu izredzēto, Vēršu sievietes ir gatavas izskatīt neskaitāmus variantus un sagaidīt īstā cilvēka bildinājumu tik ilgi, cik ilgi tas būs nepieciešams. Labākais vecums nopietnām attiecībām – kā intuitīvi jūt paši Vērši. Parasti tie ir aptuveni 30 gadi.

Dvīņi

Dvīņiem jo īpaši izdodas attiecībās dievināt pašiem sevi. Viņi ciest nevar garlaicību. Ja viņi atrodas kopā ar cilvēku, kas nespēj apmierināt visas viņu emocionālās prasības, tas var kļūt par katastrofu viņiem abiem. Dvīņi nesteigsies uzreiz pārtraukt attiecības, taču viņi mēdz noslēgties sevī, pievērsties darbam vai radošajai darbībai. Šī iemesla dēļ viņi vai nu vairākas reizes dzīves laikā apprecas, vai arī precas tikai pēc 36 gadu vecuma, kad beidzot ir nolēmuši apmesties uz mierīgāku dzīvi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Pilnīgas muļķības par Ūdensvīru.Es apprecējos 24 gadu vecumā.Šā gada 12.jūlijā mēs ar sieviņu svinēsim 40 gadu kāzu jubileju(!)

Pievienot komentāru