10 lietas, kuras nekad nedrīkst pirkt jau lietotas

Ir lietas, kuras ir tik ļoti privātas un viegli sabojājamas, vai arī nosaka jūsu drošību, ka tās noteikti nevajadzētu iegādāties lietotas.

Peldkostīmi un apakšveļa

Šeit, šķiet, viss ir saprotams. Taču mēs jums vēl vienu reizi atgādināsim, ka gan apakšveļa, gan peldkostīms ir apģērba elementi, kuri tiek lietoti pārāk tuvu ķermenim. Domājams, ka retums var tā vienkārši lietot kaut ko tādu, kas citam cilvēkam atradies tik tuvu intīmajām zonām.

Apavi

Nēsāt lietotus apavus ir ne tikai neērti, bet tas var radīt arī visdažādākās veselības problēmas. Ja jūs izmantojat lietotus apavus, visticamākais, ka tie jau ir ieņēmuši iepriekšējā saimnieka pēdas formu. Tāpat vajadzētu atcerēties par nepatīkamo aromātu, kas var rasties dažādu sēnīšu infekciju rezultātā.

Gultas piederumi

Padomājiet kārtīgi: jūs varētu gulēt vietā, kur no cita cilvēka ķermeņa ir pēcāk radies pelējums? Turklāt pat vislabākie matrači kalpo aptuveni tikai 8 – 10 gadus.

Bērnu gultiņas un bērnu mēbeles

Ja jums ir iespēja iegādāties jaunas bērnu mēbeles, nevis vecas, tad tā arī dariet. Tas tomēr ir kaut kas ļoti personisks. Bet matračos uzkrājas putekļi, mikrobi. Diez vai jūs gribētu, lai jūsu bērns laiza un grauž mēbeļu malas, kuras laizījis un grauzis būs jau cits bērns iepriekš. Labi ir arī atcerēties, ka jaunās gultiņas veido pēc jaunajiem drošības standartiem, kas palielina jūsu bērnu drošību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru