Kāda nagu forma ideāli piestāv jūsu rokām

Šodien, kad ar stilīgu krāsu palīdzību var izveidot ideāli pabeigtu manikīru skaistiem nagiem, jebkurš manikīra meistars jums teiks, ka svarīga ir arī nagu forma. 

Ņemot vērā laba manikīra pamatus, jūsu nagu forma ir pati svarīgākā, lai iegūtu satriecošus pirkstiņus.  Kopā ar jūsu izvēlēto krāsu un dizainu, pareizā nagu forma padarīs tos  vēl pievilcīgākus.

Ieteikumi skaistu nagu veidošanai

Iepazīstieties ar dažādajām nagu formām : kvadrātu, apli, ovālu, mandeli un balerīnu.  Novērtējiet jūsu pirkstu formu, nagu platumu un garumu, lai noteiktu savu ideālo nagu formu.  Ja jūs dodat priekšroku īsiem nagiem, tad izvēlaties starp kvadrātu un apli.  Ja jums ir vedēji gari, vai gari nagi, tad jums derēs ovāls, mandele vai balerīna. Izmantojiet pagarinošās nagu formas, tādas, kā ovāls, mandele vai balerīna, lai padarītu vizuāli smalkākus un garākus īsus un druknus pirkstus.  Ja jums ir gari un slaidi pirksti – izceliet tos ar kvadrāta nagu formu.

LASI VĒL: Sieviete parādīja, kāpēc kategoriski nedrīkst grauzt nagus. Ieklausieties!

Nagu formas

Pirms noskaidrot savu nagu formu, iepazīsimies ar dažādajiem variantiem. Lai arī ir ļoti daudz variāciju, eksistē piecas  nagu pamatformas, kas jums būtu jāzina – kvadrāts, aplis, ovāls, mandele un balerīna. Lai pareizi noteiktu, kurš stils jums būs vislabākais, jāņem vērā jūsu pirkstu forma, naga platums un arī garums.

Mandeļu formas  nagi

Šāda tipa nagiem ir garas malas, kuras sašaurinoties galā veido noapaļotu formu.  Šī greznā  forma nepiestāvēs īsiem nagiem, taču lieliski izskatīsies gariem. Forma ideāli der šauriem un gariem nagiem, pateicoties savai izstieptajai formai. Mandeļtipa nagi piestāvēs arī platiem un īsiem pirkstiem, piešķirot tiem  rokai šķietamu smalkumu. Šī forma arī veiksmīgi pagarinās īsus pirkstus.

Ja jums der šī forma, pamēģiniet  gan neitrālas un caurspīdīgas lakas, gan  arī glamūrīgu un meitenīgu stilu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru