Laimīgākās un nelaimīgākās Zodiaka zīmes: uzzini, kas tev iedalīts!

Visi laimīgie cilvēki ir laimīgi vienādi, bet katrs nelaimīgais – nelaimīgs pa savam, tā varētu pārfrāzēt slaveno Ļeva Tolstoja citātu no romāna “Anna Kareņina”.

Patiešām, paraugoties apkārt, šķiet: daži cilvēki ir gluži vai radīti, lai būtu laimīgi, kamēr citi to vienkārši neprot. Runā, ka šī horoskopa pamatā esot Hārvarda universitātē tapis pētījums, bet, lai nu kā, vari pārbaudīt, vai atbilst.

Trīs nelaimīgākās Zodiaka zīmes:

Trešā nelaimīgākā Zodiaka zīme – Jaunava

Diezgan saspringta un mērķtiecīga zīme, kam nekaitētu šad un tad atslābināties, atmest lieko nervozitāti un nomest atbildības nastu, kuru paši vien sev uzvēluši. Ja ne smagais raksturs, Jaunavas varētu būt gluži laimīgas, taču pašas sev izvēlas mocekļu un upuru dzīvi, un tad nes šo krustu visa mūža garumā, laiku pa laikam neaizmirstot par to atgādināt apkārtējiem.

Jāpiebilst gan, ka veiksme Jaunavām patiešām uzsmaida relatīvi retāk nekā citu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, tādēļ viss, ko viņi sasniedz, ir pašu radīts.

Otrā nelaimīgākā zīme – Vēzis

Cilvēki, kuri dzimuši Vēža zvaigznājā, reti sevi sauc par laimīgiem, un viņiem tiešām ir daudz psiholoģisku problēmu, kas saistītas ar paaugstinātu aizdomīgumu. Vēži bieži šaubās par sevi, par saviem spēkiem, iespējām un pat izskatu, kaut gan tieši tam visbiežāk nav nekāda iemesla.

LASI VĒL: Šīs Zodiaka zīmes 2020. gadā atklās sevī pārdabiskas spējas! Uzzini, kura zīme būs topošās Vangas

Turklāt cilvēki, kuri dzimuši Vēža zīmē, viegli pakļaujas nelabvēlīgu paradumu kārdinājumam, bet atbrīvoties no tiem ir ārkārtīgi grūti. Viņu maigais, pakļāvīgais raksturs neļauj vadīt, tādēļ viņi lielākoties nokļūst pakļautības stāvoklī, kas, neapšaubāmi, atstāj iespaidu uz pašvērtējumu un veicina nelaimīgumu. Un, tā kā arī ģimenes dzīvē viņi parasti ieņem tikai otro vietu, tad kļūs saprotama Vēžu neapmierinātība ar dzīvi.

Visnelaimīgākās – Zivis

Aptaujā, kurā uz vienādiem jautājumiem atbildēja vairāk nekā 10 000 cilvēku, visretāk par laimīgiem sevi atzina Zivju zīmes pārstāvji. Savā vairumā šajā zvaigznājā dzimušie ir introverti, tātad iegrimuši sevī, un viņu pašanalīze nereti pāriet paškritikā un sevis noniecināšanā. Te lielu lomu spēlē pārliecības trūkums.

Zivīm līdzās nepieciešams cilvēks, kurš viņas uzmundrina, pasaka priekšā, ko darīt, un pastāvīgi atbalsta. Ja šāds cilvēks ir, tad Zivis no nelaimīgākās zīmes var pāriet pat “veiksminieku” rindās. Turklāt Zivīm bieži trūkst arī sabiedrības atbalsta un sapratnes, īpaši materiālistiski, pragmatiski orientētā sabiedrībā Zivīm grūti atrast domubiedrus.

Šķir nākošo lapu, un uzzini, kuras zīmes ir pašas laimīgākās! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru