Kāda nagu forma ideāli piestāv jūsu rokām

Apaļās formas  nagi

Ja jūs vēlaties panākt garāku pirkstu efektu, tai pašā laikā dodot priekšroku īsiem nagiem, tad jums labāk izvēlēties apļo nagu formu.  Apaļajiem nagiem ir īss garums ar dabiski noapaļotām malām, tie ideāli piemēroti  īsu un platu pirkstu pagarināšanai. Šo nagu formu var izmantot arī, lai vizuāli sašaurinātu un pagarinātu platus nagus. Neizslēdziet apaļo nagu formu, ja jums ir šauri nagi.  Šī vienkāršā forma ir  ne tikai klasiska, bet arī universāla. Lieliski der, ja jums nav laika apmeklēt salonus, jo apaļie nagi ir viegli kopjami mājas apstākļos. Šiem  maigajiem, noapaļotajiem nagiem derēs jebkuras krāsas nagu laka. Atkarībā no jūsu garastāvokļa, vienā mirklī jūs varat pārslēgties no neitrāla uz košu un oriģinālu toni.

Kvadrāta formas nagi

Blakus apaļajām formām arī kvadrātveida formas  ir piemērotas īsiem nagiem.  Pateicoties taisnajām kvadrātveida malām, šī  nagu forma izskatās stilīgi un akurāti. Ja jūs dodiet priekšroku garākiem nagiem, tad labāk izvēlēties sašaurinātu nagu formu, taču, ja izvēlaties īsus,  akcentētus un tajā pat laikā elegantus nagus, jūs pieturēsieties pie šī stila.  Kvadrātveida forma īpaši piestāvēs šauru plaukstu un garu , slaidu pirkstu īpašniecēm. Ja to var teikt par jums vai arī jūsu nagi ir šauri un gari, palūdziet  savai manikīrei jums uztaisīt kvadrāta formas nagus.  Forma, kas nedaudz vizuāli padara jūsu rokas platākas, ne tik bieži lūzt kā citas, ideāli piemērota sievietēm, kurām nav laika nagus kopt bieži. Šādas formas nagi būs satriecoši, ja krāsosiet tos košās, kliedzošās un spīdīgās krāsās.

LASI VĒL: Modernākais manikīrs šosezon: 30 padomi

Balerīnas stila nagu forma

Balerīna – viena no labākajām nagu formām garu un šauru nagu cienītājām.  Šis stils savu nosaukumu ieguvis pateicoties savai formai, kas atgādina balerīna puanti. Šī ir ļoti stilīga nagu forma, parasti šaura un gara, kas, sašaurinoties,  galā veido kvadrātu.  Ja jums šķiet pievilcīgs šis izsmalcinātais un stilīgais stils, izmēģiniet, tikai jūsu nagi ir gari un stipri.  Ja jums ir īsi un trausli nagi, varat mēģināt akrila nagus. Neskatoties uz to, ka šī nagu forma prasa sevišķu kopšanu, tās izskats, izvēloties neitrālus, mierīgus, matētus toņus ir tā vērts.

Ovālas formas nagi

Pateicoties savai īpašībai vizuāli pagarināt, ovālās formas nagi būs piemēroti  īsiem,  platiem nagiem un drukniem pirkstiem.  Vidēji garā vai garā forma beidzas ar pusapli, kas atgādina mandeļu formu. Šī sievišķīgā nagu forma palīdzēs padarīt smalkākus  druknos pirkstus, savukārt īsos padarīs garākus.  Pie tam, jums nemaz nevajag garus nagus, lai iegūtu šo formu. pietiks ar nedaudz milimetriem, lai būtu efekts.  Izveidojot šo eleganto formu, jūs varēsiet papildināt to ar gleznojumiem vai sievišķīgiem pasteļtoņiem .

Kā piešķirt formu nagiem mājas apstākļos

Lai arī salonā apmeklētājs vienmēr ir pirmajā vieta, kad runa iet par nagu atjaunošanu un kopšanu, nagu formu var izveidot arī mājās. Ja jums ir pieredze darbā ar nagu vīlīti, jūs varat izveidot jebkuru formu, kādu vien vēlēsieties. Tomēr atcerieties, ka katras formas veidošana prasa koncentrēšanos, pacietību un zināmas iemaņas. Tāpēc, ja jūs gribat atjaunot, vai pilnībā mainīt jūsu nagu formu, noskatieties šo video, kas palīdzēs jums to veikt. Uzzinot nepieciešamo informāciju par leņķiem un proporcijām, jūs ātri vien varēsiet piešķirt formu jūsu nagiem kā īsts profesionālis. Tikai atcerieties, ka dažas nagu formas derēs tikai gariem nagiem, dažas labāk izskatīsies tieši īsiem.

Avots: vrutmilife.com 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru