15 visgaršīgākie pildījumi pankūkām

Pankūkas ar olu pildījumu.

Sastāvs:  4 olas, 50 grami lociņi, 5-10 grami dilles, sāls.  Cieti novārītās olas sarīvē, lociņus un dilles sasmalcina un  apcep. Visu sajauc, pievienojot sāli pēc garšas.

Pankūkas ar biezpiena pildījumu.

Sastāvs:  500 grami biezpiens,  1 olas dzeltenums, 2 ēdamkarotes cukurs, 50 grami rozīnes.  Satrin biezpienu ar cukuru un olas dzeltenumu. Rozīnes, pirms lietošanas aplej ar vārītu ūdeni, notecina un pievieno biezpienam.

LASI VĒL: Viegli pagatavojama un fantastiski garda pankūku torte

Pankūkas ar vistas gaļas pildījumu.

Sastāvs: 1 vistas krūtiņa, 10 grami dilles, 2 vārītas olas, sāls, pipari. Vārītu vistas gaļu izmaļ caur gaļas mašīnu, dilles smalki sagriež, olas sarīvē uz rupjās rīves. Visu sajauc, sāls un pipari pēc garšas.

Pankūkas ar sēņu pildījumu.

Sastāvs: 500 grami sēnes, 2 sīpoli, sāls, pipari.

Apcep sēnes un sīpolus, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru