Kā tikt vaļā no liekajiem kilogramiem augšstilbos (video)

Meklējiet veidu, kā tikt vaļā no liekajiem kilogramiem augšstilbos? Jums paveicies. Zemāk ievietotais video parāda, kā var sadedzināt taukus augšstilbos tikai 12 minūtēs dienā.

LASI VĒL: Nosaki, kurā ķermeņa daļā Tev uzkrājas tauki un uzzini kā no tiem atbrīvoties

Lai cik lielisks arī video nebūtu, būs vajadzīgs kas daudz vairāk par 12 vingrošanas minūtēm dienā, lai izmainītu jūsu ķermeņa aprises. Saskaņā ar Mayo Clinic, viens no efektīvākajiem veidiem, kā sadedzināt papildus kalorijas, ir ieviest savā ikdienas dzīvē sekojošus trīs elementus:

Dzīvesveida izmaiņas.Mayo Klīnika iesaka zemu tauku un augstu augļu un dārzeņu satura diētu. Tā iesaka veikt nelielas izmaiņas jūsu ikdienas dzīvē – piemēram, izvēlēties kāpnes un nevis liftu. Mazās izmaiņas summējas.

Spēka treniņi. Muskuļi sadedzina vairāk kalorijas, pat, ja jūs atpūšaties. Šis video zemāk parāda, kā veikt vingrojumus. Tie ir domāti, lai stiprinātu kāju muskuļus.

Regulāri aerobikas vingrinājumi. “Kā pamata mērķi uzstādiet vismaz 30 minūtes veikt fiziskos vingrinājumus katru dienu”, ziņo Mayo Klīnika. Jūs vēl nevarat tikt līdz 30 minūtēm? Sāciet vismaz ar 12 minūtēm, un tad pakāpeniski palieliniet laiku. Vai ir vēl labāks veids, kā to vienkāršot?! YouTube kanāls XHIT Daily parāda, kā to darīt.

Video zemāk parāda, kā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem augšstilbos vien nieka 12 minūtēs dienā!

LASI VĒL: Kafijas diēta – mīnuss 7 kg tikai 7 dienās! Šī ir mana mīļākā diēta

Avots: remedydaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru