Skandāls! Kimu Kardašjanu kaunpilni atklāja melojam

Realitātes šovu zvaigzne jau ir zaudējusi vairāk kā 100 tūkstošus savu pielūdzēju.

Kimas Kardašjanas, vienas no populārākajām interneta personībām, reputācija izrādās ir nopietni sagrauta. Iemesls tam ir fotogrāfijas ar zvaigzni, kuras paparaci uzņēma pāris dienas atpakaļ. Tajās realitātes šovu zvaigzne parādīta nepavisam ne tāda, kā fotogrāfijas, kuras viņa ievieto savā mikroblogā, vai arī tās, kas parādās glancētajos žurnālos. Lieta tāda, ka Kima, kas tagad atpūšas Meksikā, ļāva fotogrāfam iemūžināt savu “galveno vērtību”, pateicoties kurai viņa arī kļuva slavena. Un šie kadri, kas nav apstrādāti fotošopā, nokļuva internetā.

LASI VĒL: 12 spilgti slavenību citāti, kas raksturo arī viņu Zodiaka zīmi

Un visi varēja pārliecināties par to, ka Kardašjanas slavinātā “filejas daļa” nemaz nav līdzīga persikam, bet gan visa ir noklāta ar nepatīkama skata celulīta bedrēm!

36 gadus vecās Kimas pielūdzēji, kas sajutās apmānīti, bija nikni. “Tas nozīmē, ka tu esi mums melojusi! Viņas dibens ir vienkārši pretīgs!” – rakstīja viens no viņiem. “Krāpniece!” – dusmojās cits. Un fani masveidā sāka “atrakstīties” no Kardašjanas mikrobloga.

Papildus “eļļa ugunī”porciju pievienoja plastisko operāciju eksperts – doktors Ešo. Viņš izstāstīja, ka Kardašjanas skatu no aizmugures var izskaidrot ar to, ka viņa pārāk bieži ir vērsusies pēc palīdzības pie kosmētiskajiem ķirurgiem. Kā paskaidroja speciālists, tāds efekts parasti rodas tiem, kas pastāvīgi izmanto tā saucamo “brazīliešu liftingu”: kad tauki, kas ņemti no gurniem, tiek iepildīti dibenā.

LASI VĒL: Pēc aiziešanas no lielās skatuves Pugačova pati vada savu saimniecību. Alla pamanīta iepērkoties, pašā lētākajā lielveikalā

Un Kima, kas visu šo laiku zvērēja, ka viņas formas ir tikai un vienīgi dabīgas izcelsmes, ir nonākusi ārkārtīgi nepatīkamā stāvoklī. Protams, arī agrāk viņai ticēja neba visi. Bet tagad viņa ir zaudējusi ievērojamu daļu no savas fanu armijas. “Man tagad ir pretīgi klausīties jebkādas sarunas par tavu it kā perfekto augumu! Tagad es zinu, ka tevī nav pilnīgi nekā īsta!!” – rakstīja viens no viņiem. Runā, ka sašutuma vilnis no Kardašjanas pielūdzējiem, kas aizsācies internetā, ir tik spēcīgs, ka Kima pat ir apjukusi. Pēc mājaslapas radaronline.com ziņām, Kima ir ieslīgusi depresijā un pastāvīgi raud…

Kā Tu attiecies pret Kimu Kardašjanu pēc tāda apmāna?

Avots: krasotka.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru