8 dabiski veidi, kā apstrādāt iekaisušu ādu pēc skūšanās (3. punkts ir dīvains, bet efektīvs)

Bikini sezona ir klāt, un nevērīgs un neērts ādas apsārtums pēc skūšanās vairs nav pieļaujams. Ādas iekaisums pēc skūšanās nav tikai lieta, ko tu nevēlies ieraudzīt, bet tas var arī būt sāpīgs un pat izraisīt infekciju.

Tiem laimīgajiem, kuri nezina, kas ir ādas apsārtums pēc skūšanās, WebMD norāda, ka to rada ieaugušu matiņi, kas rodas pēc skūšanās.

Kad matiņš tiek noskūts lejā, un tas ierullējas atpakaļ ādā, tā rodas ieaugušie matiņi. Ieaugušie matiņi var kļūt iekaisuši, kas savukārt izraisa pumpiņas un apsārtušu ādu. Ādas apsārtums nav kaut kas tāds, ar ko katrs gribētu tikt galā. Tev paveicies, jo ir dabiski līdzekļi, kas var palīdzēt ādas apsārtumu izārstēt.

LASI VĒL: Jaunie noteikumi: ko lidojot drīkst ņemt rokas bagāžā un ko nedrīkst!

Cepamais pulveris
Pēc Top 10 Home Remedies, cepamo pulveri var izmantot, lai atvieglotu niezi un iekaisušas ādas apsārtumu. Tā pretiekaisuma īpašības var arī mazināt pietūkumu. Lietošana: samaisīt ūdeni ar cepamo pulveri un ar vates tampona palīdzību uzklāt uz ādas.

Gurķi
Gurķī atklātie vitamīni C un K veicina ātrāku ādas atveseļošanos pēc apsārtuma no skūšanās.. Natural Remedy Ideas apgalvo, ka dārzenis nomierina iekaisušu ādu un ārstē iekaisumu. 10 minūtes vai vairāk smērē iekaisušo ādu ar gurķa šķēlīti, lai palīdzētu ādai.

Zemeņu pasta
Zemenes var izmantot ne tikai, lai mitrinātu ādu, bet tām ir arī apsārtumu mazinošas īpašības, kas palīdz mazināt sāpes un aptūkumu. Saskaņā ar Natural Remedy Ideas, pastu taisa, saspaidot dažas zemenes un samaisot tās ar skābo krējumu. Uzklāj tieši uz apsārtušajām vietām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru