Kā apturēt rupjību: 7 viltīgi paņēmieni

Ir 7 ātras iedarbības paņēmieni, kā iziet no tādas situācijas kā uzvarētājam, un pat saglabāt attiecības, ja jums tas ir svarīgi.

7 paņēmieni pret rupekļiem

Rupekļi un nekauņas var mums uz ilgu laiku sabojāt garastāvokli. Diemžēl pret tādiem cilvēkiem neviens nav nodrošināts. Un šeit ir svarīgi neuzķerties uz viņu āķa, sākot kliegt atpakaļ, bet pareizi aiziet no sitiena, pavēršot kliedēju enerģiju pret viņiem pašiem.

Ir 7 ātras iedarbības paņēmieni, kā no tādas situācijas iziet kā uzvarētājam, un pat saglabāt attiecības, ja jums tas ir svarīgi.

Paņēmiens Nr. 1

Ja kāds uz jums kliedz, papūlieties un saglabājiet mieru, paliekot nesatricināms. Jūsu uzvedība provocēs kliedzējam niknumu, bet tas ātri mazināsies. To nomainīs vainas sajūta par savu izaicinošo un agresīvo uzvedību. Visdrīzāk, piedošanu lūgs tieši kliedzējs.

Paņēmiens Nr. 2

Vēl vienu interesantu variantu, kā pareizi reaģēt uz kliedzēju, ieteica psihologs Mihails Litvaks savā populārajā grāmatā “Psiholoģiskais aikido”. Ja uz jums kliedz, vajag koncentrēt skatienu uz kaut ko – piemēram, uz oponenta pogām. Uz jautājumu “uz ko tu tur blenz” var atbildēt tā: “Es pārskaitu pogas – es tā daru vienmēr, kad man gribas kādu nogalināt, bet labāk sevi apturēt”. Kliedzēja patraucēšana palīdzēs scēnu izbeigt ne ar mīlestību, bet klusumā un bez saržģījumiem.

Paņēmiens Nr. 3

Ja jūs zināt, ka dzirdēsiet no cilvēka kritiku, saņemiet drosmi un pacentieties apsēsties vai nostāties viņam blakus – tādā gadījumā viņš būs maigāks, un no viņa nāks daudz mazāk negāciju, nekā tad, ja jūs atrasties patālu no viņa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru