Jūs pat nenojautāt par linsēklu ārstnieciskajām spējām! Organisma attīrīšana jau nedēļu pēc to lietošanas!

Lietot linsēklas pat ļoti ieteicams cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar zarnām. Nokļūstot kuņģī, sēklas uzbriest, pateicoties savam apvalkam. Apvalka slidenā struktūra uzlabo zarnu peristaltiku, attīra to no fekāliju masas un šlakām.

Turklāt sāta sajūta rodas ātrāk, un tas nozīmē, ka tu beidzot beigsi pārēsties. Vai vismaz tiksi vaļā no uzmācīgās, spiedošās bada sajūtas. Kuņģa izmērs kļūs mazāks, un turpmāk tev pietiks ar mazākām porcijām, lai paēstu.

Pareizi lietojot sēklas, svara zudumi var sasniegt pat 3 kilogramus mēnesī. Un tas viss bez papildus ierobežojumiem ēdienkartē! Lai sasniegtu tādu rezultātu, lieto pa 1 ēdamkarotei sasmalcinātu linsēklu kā piedevu ēdienam vai skābpiena dzērieniem.

Sēklas ilgstoši uz priekšu negatavo, tās ātri zaudē savas spējas. Lietošanā ievēro pārtraukumu – 10 dienu kurss, 10 dienu atslodze. Dzer daudz ūdens, lai izvairītos no aizcietējumu rašanās.

Mēs esam piemeklējuši visefektīvāko veidu, kā lietot linsēklas. Tas patiešām ļaus tavam organismam kļūt veselīgākam, bet ārējam izskatam – satriecošam!

LASI VĒL: Lūk, kas notiks ar jūsu organismu, ja katru dienu mēneša garumā ēdīsiet linsēklas

SASTĀVDAĻAS:

liess kefīrs 1 ēdamkarote

linsēklu milti

Linsēklu milti savienojumā ar kefīru veicina metabolisma palielināšanos un tam piemīt viegls caureju veicinošs efekts. Patiesi efektīvs produkts tiem, kuri vēlas tikt vaļā no liekajiem centimetriem un stiprināt veselību.

LIETOŠANA:

1.nedēļa
Samaisi 1 tējkaroti linsēklu miltus ar 1 glāzi kefīra.

2. nedēļa
Palielini miltu daudzumu līdz 2 tējkarotēm uz 1 glāzi kefīra.

3. nedēļa
1 glāzei kefīra pievieno 3 tējkarotes linsēklu miltus. Starp citu, nav obligāti miltus iegādāties veikalā, var vienkārši kafijas dzirnaviņās samalt linsēklas.

Šo maisījumu lieto brokastu vietā un jau pēc 3 nedēļām tu sajutīsies daudz labāk, vielmaiņas procesi sāks nokārtoties, liekie kilogrami pazudīs, bet āda kļūs svaigāka un veselīgāka. Un neaizmirsti, ka, lai sasniegtu ideālu rezultātu, nepieciešams izdzert līdz 2 litriem ūdens dienā.

Svarīgi! Cilvēkiem, kuriem ir alerģiska reakcija uz olbaltumu vai riekstiem, ieteicams būt uzmanīgiem, lietojot linsēklas.

Tievē ar baudu un esi vesela! Obligāti pastāstot par šo savām draudzenēm, viņas būs sajūsmā.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru