Šis puika izauga nelabvēlīgā ģimenē, dzēra un smēķēja no 12 gadu vecuma, bet tas netraucēja viņam kļūt par Holivudas labāko aktieri!

Šis puika nāk no amerikāņu iezemiešu ģimenes. Bet viņa vecākiem bija grūti sadzīvot vienam ar otru. Gan mātei, gan tēvam tika novērotas problēmas ar alkoholu, un viņi pastāvīgi strīdējās.

LASI VĒL: Kā mainījusies slavenākās indiešu filmas “Zita un Gita” aktrise

Puikam, viņa brālim un divām māsām bija grūti dzīvot ģimenē, kur vecāki pastāvīgi pazemoja viens otru. Nav pārsteigums, ka 12 gadu vecumā puika sāka smēķēt un lietot alkoholu. Gadu vēlāk viņš uzsāka savas pirmās attiecības. 13 gadu vecumā!

Visbeidzot viņa vecāki izšķīrās. Mīļotais vectēvs – vienīgais palīgs un atbalsts – nomira. Mūsu varonis palika pavisam bēdīgs un iekrita depresijā. Mūzika bija vienīgais viņa glābiņš.

20 gadu vecumā viņš apprecējās. Visvairāk viņš sapņoja par to, ka viņu kāds mīlēs un ka viņam būs īsta ģimene, kāda viņam bērnībā nebija bijusi. Diemžēl, laulība nebija ilga, līdz visbeidzot tā izjuka. Bet bijusī sieva paspēja viņu iepazīstināt ar Nikolasu Keidžu, un Džonam Deppam sākās kinoaktiera karjera!

LASI VĒL: 9 aktieri, kuri katrā no savām filmām pielieto vienu un to pašu triku

Pirmie viņa dzīves 20 gadi nebija pats laimīgākais periods. Bet liekas, ka liktenis ir atdarījis viņam par visu, un tagad Deps dzīvo, kā pasaka, jo ir labākais Holivudas aktieris!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru