Zem viena jumta ar vampīriem! Kādi istabas augi izsūc visas dzīvības sulas no tevis

Cilvēka mīlestība augam ir nepieciešama tieši tik pat, cik kvalitatīva augsne vai regulāra aplaistīšana. Viņi savas ziedēšanas laikā atgriezīs jums mīlestību, kuru tajos ieguldījāt. Augi spēj attīrīt mūsu gaisu un uzsūkt negatīvo enerģiju, kas dienas laikā uzkrājas telpās.

LASI VĒL: 11 sevišķi indīgi augi, par kuriem ir jāzina katram

Augu aura ir ļoti sarežģīta. Jo vairāk to aura saskanēs ar jūsējo, jo vairāk jums šis augs patiks. Pareizi izvēlēti augu spēj ne tikai uzlabot mājas enerģētiku, bet arī jūsu garīgo un fizisko stāvokli un pašsajūtu.

Šodien mūsu redakcija jūs iepazīstinās ar augiem, kurus vajadzētu mājās ieviest tā pavairāk, un pastāstīs, kurus augus labāk mājās neturēt vispār.

Augu enerģētika

Augi – vampīri

Efeja

Tāpat kā jebkuri citi vijīgie augi, arī efeja pievelk jūsu mājās visdažādākās slimības, veicina strīdus. To nav ieteicams turēt pat birojos. Efejai piemīt vīrieša enerģētika, tādēļ tā gluži vienkārši izgrūž ārā no mājas citus vīriešus.

Monsteras

No šī auga ieteicams izvairīties! Nekādā gadījumā monsteras nedrīkst turēt guļamistabā vai bērnu istabā. Ja jums ģimenē ir bērni vai vecāka gadu gājuma cilvēki, šis augs sāks aktīvi uzsūkt šo cilvēku enerģiju. Labāk to mājās neturēt vispār.

Dīfenbahijas

Šie augi vispār nav piemēroti mazām telpām. Tās uzsūc jebkādu enerģiju – gan slikto, gan labo. Taču plašās telpās dīfenbahijas būs lielisks gaisa attīrītājs.

Begonijas

Šie augi arī tiek saukti par vampīriem, taču labiem. Ja pie jums bieži ciemos nāk viesi, uzlieciet vienu vai divus podiņus ar begonijām uz dienvidu puses palodzes. Begonijas uzsūks visu – gan labo, gan slikto enerģiju. Taču nesatraucieties, jo pēc neilga laika šis augs jums sniegs atpakaļ pozitīvo enerģiju.

Orhideja

Jā, jūs izlasījāt pareizi! Tik ļoti iemīļotās orhidejas var izsūkt visu mājas iemītnieku enerģiju. Īpaši bīstamas orhidejas ir neizvēlīgiem cilvēkiem, kā arī tādiem, kam ir vājš gribasspēks. Visstiprāk orhideja mūs ietekmē nakts un rītausmas stundās.

Šķir nākošo lapu un uzzini mājai labvēlīgos istabas augus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru