Ēst banānus un notievēt: tas ir iespējams!

Ir sen zināms, ka banāni ir kalorijām visbagātākie augļi. To lietošana lielā daudzumā nav savienojama ar notievēšanas procesu un diētām. Lielākā daļa no diētām neietver banānus ēdienkartē.

Pārsteidzoši, bet ēst tik daudz banānus, cik vēlies un vienlaicīgi nomest liekos kilogramus – tas ir reāli. Šeit palīdzēs speciāla banānu diēta, kas radusies Japānā.

Japāņu autora Hitoši Vatanabes romāns, kas izdots ar nosaukumu “Japāņu rīta diēta” acumirklī kļuva ārkārtīgi pieprasīta grāmatu veikalos. Japānis apgalvo, ka var atbrīvoties no 5 kg nedēļā, katru rītu un uzkodu laikā ēdot banānus. Augļiem jāuzdzer silts ūdens. Vatanabe apsola, ka svars pazudīs fiziskas slodzes un striktiem ierobežojumiem ēdienā.

LASI VĒL: Kafijas diēta – mīnuss 7 kg tikai 7 dienās! Šī ir mana mīļākā diēta

Pats autors ir izmēģinājis daudzas notievēšanas diētas. Katras slavenas metodikas izpēti Hitoši veica kopā ar savu sievu Sumiko, kas ir mācījusies medicīnu un strādā par farmaceiti. Laulātie novērtējuši daudzu diētu labās un sliktās puses, un ir atklājuši tieši banānu diētas ietekmīgumu.

Galveno lomu notievēšanas procesā spēlē kārtīgas brokastis. Tās sastāv no banāniem un silta ūdens. Starp rīta ēdienreizi un pusdienām neko vairāk nevajag ēst. Banānos ir ciete, uz ko neiedarbojas gremošanas fermenti. Neizmantotā veidā ciete nonāk zarnu traktā, veicinot svara samazināšanos. Resnajā zarnā ciete pārvēršas par taukskābēm, kas uzlabo gremošanu un piesātina šūnas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru