Ebrejiem ir savas Zodiaka zīmes! Kas šajā horoskopā esi tu?

Svari – Tišrej.

Saskaņā ar ebreju horoskopu Svarus pārvalda Venēra, kas var būt tik ļoti spiedīgi spilgta, ka nojauc atšķirību starp ļauno un labo. Pieņemt lēmumus vai izveidot savu viedoli viņiem rada grūtības.

Lai arī Svari cīnās ar līdzsvaru un harmoniju savstarpējās attiecībās un arī savā apkārtnē, parasti viņi atrodas apjukuma stāvoklī. Viņi domā par lietām, uzstājīgi izvērtējot katru problēmas aspektu, cenšoties iegūt līdzsvaru. Viņi pastāvīgi šaubās, svārstoties no viena aspekta uz otru.

Skorpions – Hešvan.

Skorpions ir fiksēta zīme, kas nozīmē, ka šajā zīmē dzimušajiem nepatīk pārmaiņas. Viņi vēlas paši kontrolēt savu un savu tuvinieku dzīvi. Zaudēt kontroli – tās ir viņu vislielākās bailes.

Saskaņā ar ebreju horoskopu, visas ūdens zīmes vispār ir ļoti emocionālas. Skorpions kļūst vienkārši nevaldāms, kad tiek aizskartas viņa emocijas. Maksimālistiem-Skorpioniem mīlestība – tas ir viss; un, ja viņi jūt, ka viņu mīlestība ir bez atbildes, tad tā pārvēršas par naidu. Skorpioniem ir ļoti grūti piedot vai aizmirst.

Strēlnieks – Kislev.

Cilvēks, kurš dzimis Kislev mēnesī, ir optimists jau no dzimšanas. Viņam vienmēr viss patīk, viss ir vislabākajā kārtībā. Strēlnieki apzinās, ka spēj atrisināt jebkuru uzdevumu, un tā dēļ izdarīs visu, kas vien ir viņu spēkos.

Bieži Strēlnieki ir pārlieku optimistiski, ar tieksmi uz pārspīlēšanu, ironiju, azartspēlēm, bezrūpīgumu. Tajā pašā laikā viņi ir dzimuši filozofi, skolotāji, apgaismotāji, mīlnieki, vidutāji, draugi. Saskaņā ar ebreju horoskopu viņiem patīk ceļot, viņi mīl brīvību un lielas telpas, interesējas par pasaules mēroga pētījumiem, citu kultūru un reliģiju izpēti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru