Ebrejiem ir savas Zodiaka zīmes! Kas šajā horoskopā esi tu?

Mežāzis – Tevet.

Saskaņā ar ebreju horoskopu Mežāzis ir zemes zīme, kas ir spēcīgi saistīta ar materiālo pasauli. Ar to var izskaidrot Mežāžu vēlmi būt noderīgiem, palīdzēt un rūpēties. Šajā mēnesī dzimušie izjūt spēcīgu vajadzību pēc materiālā nodrošinājuma.

Viņi uzticas tikai saviem pieciem maņu orgāniem, nevēloties uztvert visu, kas ir aiz redzamā un sajūtamā robežām. Mežāži, saskaņā ar ebreju horoskopu, ir ļoti ģimeniski, un ļoti piesaistīti mājām. Visbiežāk viņi nav reliģiozi, jo tiecas pēc pragmatisma un materiālisma.

Ūdensvīrs – Švat.

Saskaņā ar ebreju horoskopu Ūdensvīri pēc dabas ir dumpinieki, jo viņus pastāvīg uztrauc viņu pašu personība un tās unikalitāte. Tās dēļ viņi piepūlas vēl vairāk, lai lauztu visas iespējamās robežas. Pagātne Ūdensvīram ir vien ātri paejošs brīdis, no kura viņi cenšas atbrīvoties, lai atrastu jaunu un neizpētītu tagadni.

Švat mēnesi pārvalda Urāns, kurš pilnu riņķi ap Sauli veic 84 gadu laikā. Šis cikls izskaidrā “vidējā vecuma krīzes” iemeslus, ko Ūdensvīri vecumā no 40 – 42 gadiem pārdzīvo samērā asi. Šajā laikā viņi nopietni pārdomā dzīves jēgu un kaļ plānus nākamajiem 40 gadiem.

Zivis – Adar.

Adar mēnesi pārvalda Jupiters, kas šajā periodā dzimušos cilvēkus apdāvina ar neparastām emocionālajām spējām. Viņi ir ārkārtīgi jūtigi un aizvainojami, viņiem piemīt milzīga intuīcija, salīdzinot ar visām pārējām zīmēm. Viņi ir ļoti nopietni itin visā, vai tas būtu viedoklis, domas vai idejas.

Zivīm piemīt pārdabīgs jūtīgums attiecībā pret citiem, jo viņi patiešām var iekļūt otra cilvēka sirdī un sajust citu sāpes un ciešanas. Saskaņā ar ebreju horoskopu viņiem piemīt metafiziska spēja paredzēt nākotni, un viņi bieži ir mediji un gaišreģi.

Avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru