Ebrejiem ir savas Zodiaka zīmes! Kas šajā horoskopā esi tu?

Visprecīzākais apraksts, kādu vien esmu lasījusi!

Tāpat kā daudzām senajām tautām, ebrejiem bija pašiem savs horoskops. Senebreju astroloģija ir balstīta uz viņu individuālo mēness kalendāru, pēc kura katrai Zodiaka zīmei atbilst viens mēnesis.

Lai arī mūsdienās šis horoskops vairs nav tik populārs kā ierastais babiloniešu Zodiaks, astrologi apgalvo, ka tas atšķiras ar neparastu precizitāti. Atrodiet savu mēnesi un pārliecinieties par to!

Auns – Nisan.

Auna zīmē dzimušie, saskaņā ar ebreju horoskopu, – ir vīrišķīgi, enerģiski, spēcīgi, progresīvi un vienlaicīgi agresīvi cilvēki, kareivīgi, valdonīgi. Dodoties cīņā, viņi darīs visu, lai atgrieztos kā uzvarētāji, pirmie sniegs triecienu un iznīcinās savu ienaidnieku.

Vēsturiski Nisan mēnesis ir slavens ar ebreju iziešanu no Ēģiptes, pārejas sākumu no iekšējas verdzības uz atbrīvošanos no grēkošanas; no fiziskas atkarības no brīvības. Saskaņā ar Kabalu šajā mēnesī mums ir iespēja no Kosmosa saņemt enerģiju, kas ļauj mums pilnībā atbrīvoties no visiem jebkāda veida atkarības ierobežojumiem.

Vērsis – Ijar.

Ijar mēnesim pēc ebreju horoskopa atbilst Vēža zodiaka zīme (ivritā — «Šor», tas ir vērsis). Vērsis – tas jau ir solis uz patstāvīgumu, savas individuālās būtības izrādīšanu.

Saskaņā ar ebreju horoskopu cilvēki, kuri dzimuši Ijar mēnesī, parasti atšķiras ar iegrimšanu pārdomās un interesi par garīgo dzīvi. Tādi cilvēki bieži kļūst par skolotājiem, pāvestiem un garīgajiem līderiem. Šajā mēnesī Dievišķais spēks iedarbojas uz robežām.

Dvīņi – Sivan.

Planētu pārvalda Merkūrijs, kas ivritā skan kā Kohavs. Merkūrijs pēc ebreju horoskopa ir komunikāciju planēta, tas ir, tai piemīt eletrības kabeļa, telefona vadu īpašība. Dvīņi bieži ir skolotāji, padomnieki, stāstnieki – tas ir, nodarbojas informācijas nodošanas sfērā.

Saskaņā ar ebreju horoskopu Dvīņi ir intelektuāļi, kuri vēlas zināt visu, kuriem piemīt nepiesātināma ziņkārība iegūt dažāda veida informāciju. Tāpēc, ka viņiem zināšanas ir spēks un, jo vairāk informācijas šodien ir iegūts, jo vieglāk viņiem būs izdarīt izvēli nākotnē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru