7 vienkārši veidi, kā izskatīties jaunākai

Pat, ja sirdī jūs jūtaties jauna un aktīva, jūsu atspulgs spogulī ne vienmēr jūs var apmierināt.

Taču pastāv daži vienkārši paņēmieni, kas palīdzēs jums uzlabot savu fizisko veselību, justies pārliecinātākam un izskatīties tik jaunai, cik jauna jūs jūtaties.

  1. Sēdiet ar taisnu muguru

“Cilvēki ar taisnu stāju bieži vien izskatās jaunāki, pārliecinātāki par sevi un laimīgāki nekā tie, kuri ir pastāvīgi sakampuši, paceļ plecus vai arī ir noliekušies uz vienu pusi”, – apgalvo medicīnas zinātņu doktors Pols D’Arpecco. Tas ļaus jums gan justies labāk: pareiza stāja novērš sāpes muskuļos un locītavās, kā arī galvassāpes, pateicoties slodzes mazināšanai kakla apvidū.

Sāciet regulāri nodarboties ar jogu vai pilatēm. Šie vingrinājumi stiprinās vēdera, vidukļa un muguras lejasdaļas muskuļus, kas palīdzēs jums turēt savu ķermeni vertikālā stāvoklī. Turklāt, ja jums ir sēdošs dzīvesveids, tad pacentieties veikt izstaipīšanos reizi stundā.

  1. Padariet uzacis gaišākas

Pēc ekspertu teiktā, biezas, tumšas uzacis liek jums izskatīties vecākām, toties gaišas uzacis rada otrādu iespaidu. Uzacu krāsošana ar toniku sniegs jums svaigu skatu uz 4 – 6 nedēļām. Tēlu var papildināt arī ar vaigu ēnām.

  1. Izmantojiet izgaismojošus marķierus

Iegādājieties vairākus izgaismojošus marķierus, lai konturētu savu seju par diviem toņiem gaišākus, nekā ir jūsu mati. Tas ļaus tiem izskatīties spīdīgākiem un veselīgākiem, kas ir spilgta jaunības pazīme, kā arī palīdzēs nomaskēt izmaiņas, kas ar ādu notiek vecumā pēc 40 gadiem, un tieši tās pelēko, bālo toni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru