Ebrejiem ir savas Zodiaka zīmes! Kas šajā horoskopā esi tu?

Vēzis — Тamuz.

Tamuz mēnesi vada Mēness, ar ko arī skaidrojams paaugstinātais jūtīgums cilvēkiem, kas pieder Vēža zīmei. Saskaņā ar ebreju horoskopu viņiem nepieciešams vairāk mīlestības, nekā citu zīmju cilvēkiem.

Turklāt Vēžiem ir jāpieliek visi spēki, lai neieciklētos uz pagātni, atietu no tās situācijas un skatītos uz priekšu, atstājot pagātnē sāpīgās atmiņas un dvēseles ievainojumus. Viņiem tā ir vienīgā iespēja atrast patiesu laimi un mīlestību.

Lauva — Av.

Saskaņā ar ebreju horoskopu Lauva savu enerģiju saņem pa taisno no Saules, un tā ir vienīgā zīme, kas atrodas tās ietekmē. Tāpēc arī Lauvas uzskata, ka visa pasaule griežas ap viņiem. Būdami pārliecināti par savu spēku un iespējam, viņi šo pārliecību projicē uz visu pasauli.

Viņu ārējais izskats parasti ir cildens un iespaidīgs, reizēm pat izraisa trīsas. Viņi visu laiku cenšas atrasties uzmanības centrā. Viņi pieprasa cieņu; ja viņiem to neizrāda, Lauvas vai nu atriebjas, vai arī atbrīvojas no nevērtīgajiem ļautiņiem, kā no kukaiņiem.

Jaunava — Eljulj.

Saskaņā ar ebreju horoskopu Jaunavu, tāpat kā Dvīņus, pārvalda Merkūrijs. Abu zīmju dzimušajiem piemīt spēja ātri adaptēties pie jaunām situācijām un idejām, tomēr Jaunava nemaina savus uzskatus tik dedzīgi, kā to dara Dvīņi. Abi viegli izdara pārsteidzīgus secinājumus, kaut arī balsta savus lēmumus uz dažādiem pieņēmumiem.

Jaunavu pamatīpašība ir pastāvīga dzīšanās pēc kārtības un izcilības. Nekas tik ļoti Jaunavai netraucā, kā nekārtība. Viņas darbagalds, māja un mašīna – tie ir efektivitātes un rūpīguma paraugi; Jaunavai visam ir sava vieta.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru