Vienkārša pēdu masāža, kurai piemīt unikālas dziednieciskās īpašības

Reizēm nākas izjust sāpes vai diskomfortu mugurā, sprandā vai kājās – šādos brīžos parasti dodamies palīgā pie masiera. Taču tad, kad jums nav ne laika, ne gribēšanas doties par maksu pie speciālista, ir iespējams veikt pēdu masāžu mājās pašiem.

Svarīgi ir atcerēties, ka šī nav relaksējoša procedūra, bet gan pilnvērtīga akupunktūras ārstēšanas metode, kuru mēdz dēvēt par cilvēka dziedniecības filozofiju. Šajā gadījumā jums nebūs nepieciešamas nekādas adatas vai jebkādi citi papildu piederumi. Būs nepieciešamas tikai zināšanas!

Visparastākā masāža noteiktās pēdas vietās spēj iedarboties uz mūsu organismu ar dziedējošām spējām. Šis speciālais akupunktūras punkts uz cilvēka pēdas atrodas tieši uz plusa kaula. Ja uz tās uzsiedīsiet, palīdzēsiet savam organismam noņemt sāpes, nemieru un stresu.

LASI VĒL: Pamodināt bērnu var arī bez asarām un histērijām! 10 padomi no pieredzējušiem vecākiem

Pēdu masāža pret sāpēm

Ja uzpiedīsiet uz šīs vietas pēdā pāris reizes, tad spēsiet par sāpēm uz kādu laiku aizmirst. Prakse ir pierādījusi, ka īpaši noderīga šī metode ir tad, ja jums ir galvas vai muguras sāpes.

Pēdu masāža pret stresu

Ja jūs ilgstoši ciešat no iekšēja nemiera, kā arī izjūtat apātiju pret visu apkārtējo, iesakām izmēģināt šo masāžu. Stress un nogurums būs kā ar roku noņemts.

Pēdu masāža pret depresiju

Ja jūsu garastāvoklis mijas starp prieku un paniku, jūs ciešat no bezmiega un, šķiet, ka visi spēki jūs ir pametuši, šo punktu masāža jums noteikti palīdzēs. Tādā veidā jūs atbrīvosieties no negatīvā noskaņojuma, atstājot tikai visu pozitīvo un jautro.

LASI VĒL: Būsiet pārsteigts ieraugot, kas notiek pēc pēdu masāžas

Pēdu masāža pret ekstremitāšu nejūtīgumu

Ja pirksti vai plaukstas palikuši nejūtīgi, stipra uzspiešana uz šī noteiktā punkta pēdā palīdzēs jums novērst šo diskomfortu.

Neaizmirstiet dalīties arī ar citiem!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru